damjan damjanovic Odkrito.si

Znan Slovenec po grdi ločitvi tretjič pred oltar

horoskop Svet24.si

Horoskop za ponedeljek, 27. maja

cristy žmahar Petisvet.si

Spomin na moje bolečine je ... nekaj edinstvenega

invazivne rastline navadna robinija Svet24.si

Zbogom, gozdovi, kot jih poznamo?

plohl Svet24.si

40-letni Igor Plohl po čudežu spet upa

filip pesek nastja kramer Njena.si

Sin Rosvite Pesek z dekletom naredil velik korak

miha b Njena.si

Kaj se mu je zgodilo po oddaji?

nu
nu
0 23.12.2018 20:35:54

Cristiano naredil KRIŽ čez posebno življenjsko POGLAVJE! Poglejte, ČEMU se je Ronaldo ODREKEL! (video)

Profimedia
Zdaj je jasno, Cristiano Ronaldo zapira posebno poglavje svojega življenja.

Naslednje leto bo minilo točno deset let, odkar je Cristiano Ronaldo zapustil Manchester United, zdaj pa je napočil tudi čas, da na Otoku "izbriše vse svoje sledi" ali povedano drugače - na trgu nepremičnin se je znašla hiša, v kateri je živel, ko je bil rdeči vrag.

Gre za nepremičnino, ki je od Old Trafforda oddaljena kakšnih 25 kilometrov, v vasi Alderley Edge, kjer je leta 2006 za to odštel 4,3 milijona evrov.

Prodati jo je želel že, ko se je leta 2009 preselil v Madrid, toda hiša nikakor ni našla kupca. Mogoče je ceno postavil previsoko, zdaj pa je ta kar precej nižja od nakupne, saj je na trgu bivše Ronaldovo domovanje zdaj za 3,6 milijona evrov.

Ronaldo je v zadnjih letih sicer razmišljal o vrnitvi v Manchester in mogoče je hišo tudi zato še obdržal v lasti. Nekaj časa so v njej živeli najemniki, natančneje rdeči vrag in angleški reprezentant je za najem plačeval 7800 evrov na mesec.

V luksuzni hiši iz rdeče opeke je sicer pet spalnic, od tega sta dve razporejeni v tri etaže. Hiša ima dve garaži, pisarno, več dnevnih sob ter seveda vse, kar potrebuje vrhunski športnik - telovadnico, bazen, savno, jacuzzi ter sobo z igricami ...


Notranjost, pravijo strokovnjaki, kažejo presenetljivo naklonjenost g. Ronalda gotskemu dekorju, ki je skoraj špartansko skop, predvsem pa črn.

Članki iz rubrike