miso kovac Odkrito.si

Miša Kovača bolezen popolnoma dotolkla

RUŽO BILA predpremiera 11 Svet24.si

Spoznala sta se v cerkvi in posnela duet

roke manipulacija Petisvet.si

Konec! S takšnimi ljudmi je konec!

FEVZ4577 Svet24.si

212-krat preko 200 metrov - to je leteči Kranjec

eduard potop Svet24.si

Morski Triglav bo dosegel v 45 sekundah

vichy bff, prijateljstvo Njena.si

Zahvali se svoji BFF in ji podari darilo!

jaka hafner Njena.si

Je šel Jaka s svojimi izjavami predaleč?

nu
nu
0 23.12.2018 20:35:54

Cristiano naredil KRIŽ čez posebno življenjsko POGLAVJE! Poglejte, ČEMU se je Ronaldo ODREKEL! (video)

Profimedia
Zdaj je jasno, Cristiano Ronaldo zapira posebno poglavje svojega življenja.

Naslednje leto bo minilo točno deset let, odkar je Cristiano Ronaldo zapustil Manchester United, zdaj pa je napočil tudi čas, da na Otoku "izbriše vse svoje sledi" ali povedano drugače - na trgu nepremičnin se je znašla hiša, v kateri je živel, ko je bil rdeči vrag.

Gre za nepremičnino, ki je od Old Trafforda oddaljena kakšnih 25 kilometrov, v vasi Alderley Edge, kjer je leta 2006 za to odštel 4,3 milijona evrov.

Prodati jo je želel že, ko se je leta 2009 preselil v Madrid, toda hiša nikakor ni našla kupca. Mogoče je ceno postavil previsoko, zdaj pa je ta kar precej nižja od nakupne, saj je na trgu bivše Ronaldovo domovanje zdaj za 3,6 milijona evrov.

Ronaldo je v zadnjih letih sicer razmišljal o vrnitvi v Manchester in mogoče je hišo tudi zato še obdržal v lasti. Nekaj časa so v njej živeli najemniki, natančneje rdeči vrag in angleški reprezentant je za najem plačeval 7800 evrov na mesec.

V luksuzni hiši iz rdeče opeke je sicer pet spalnic, od tega sta dve razporejeni v tri etaže. Hiša ima dve garaži, pisarno, več dnevnih sob ter seveda vse, kar potrebuje vrhunski športnik - telovadnico, bazen, savno, jacuzzi ter sobo z igricami ...


Notranjost, pravijo strokovnjaki, kažejo presenetljivo naklonjenost g. Ronalda gotskemu dekorju, ki je skoraj špartansko skop, predvsem pa črn.

Članki iz rubrike