miso kovac Odkrito.si

Miša Kovača bolezen popolnoma dotolkla

RUŽO BILA predpremiera 11 Svet24.si

Spoznala sta se v cerkvi in posnela duet

roke manipulacija Petisvet.si

Konec! S takšnimi ljudmi je konec!

FEVZ4577 Svet24.si

212-krat preko 200 metrov - to je leteči Kranjec

eduard potop Svet24.si

Morski Triglav bo dosegel v 45 sekundah

vichy bff, prijateljstvo Njena.si

Zahvali se svoji BFF in ji podari darilo!

jaka hafner Njena.si

Je šel Jaka s svojimi izjavami predaleč?

nu
nu
0 02.10.2018 11:50:37

Kdo bo trener Slovencev v Veszpremu? Vujović potrdil pogovore z Madžari, Tamše pa ...

Veselin Vujović in Ljubo Vranješ
Grega Wernig
Veselin Vujović in Branko Tamše se tako in drugače spogledujeta z izpraznjenim stolčkom Ljubomirja Vranješa.

Ljubomir Vranješ se je pred dnevi v telefonskem pogovoru z Brankom Tamšetom čudil Velenjčanovi odpovedi v Celju, včeraj pa ga je v Veszpremu doletela enaka usoda. Glavna kandidata za izpraznjen stolček velikana naj bi bila slovenski selektor Veselin Vujović, ki je zanimanje Madžarov potrdil, in selektor Egipta David Davis. Tamše je za zdaj dobil le klic enega od Veszpremovih igralcev.

Kolegi s tiskane izdaje časopisa Ekipa SN so poklicali tako slovenskega selektorja kot nekdanjega trenerja Celja. "Sam do tega trenutka s klubom nisem imel nobenega stika, izjema je klic enega od igralcev Veszprema, pa ne Slovenca, ki me je spraševal ravno o tem. Če bi me zanimalo? To je eden tistih klubov, ki jim ne moreš reči ne, vendar sem v tem trenutku popolnoma sproščen in neobremenjen. S tem ne izgubljam energije," je v današnji tiskani izdaji Ekipe SN med drugim povedal Tamše.

Pri Veselinu Vujoviću je situacija bolj konkretna: »Drži, včeraj sem dobil klic iz Veszprema, ampak imamo problem, saj oni želijo trenerja, ki bi bil pripravljen skleniti dogovor samo do konca sezone. Mene pa to ne zanima. Sem človek, ki ima ime in 'rejting', z Veszpremom pa sem že imel neprijetno izkušnjo. Ne pade mi na pamet, da bi sprejel takšne pogoje. Še se bomo slišali, in če so pripravljeni spremeniti svoje pogoje, bomo zelo blizu sklenitvi dogovora. Če bodo vztrajali pri svojem, pa bodo morali najti drugo rešitev. Ne nameravam popravljati lukenj, ki jih je nekdo naredil za velik denar. Sem torej v kombinacijah, ampak bomo videli. Ko mi bodo ponudili pravo ...

CELOTEN ČLANEK SI PREBERITE V DANAŠNJI TISKANI IZDAJI ČASOPISA EKIPA SN ALI NA TEJ POVEZAVI.

Značke: tamše, vujović, vranješ

Članki iz rubrike