19_KKK_2206 Odkrito.si

Bo Jerneju Damjanu lahko pomagala žena?

toča, pod mostom, vozniki Svet24.si

"Človeška norost ne pozna meja!" To so počeli ...

tek Petisvet.si

Vsi blagoslovi gibanja na prostem

vročin Svet24.si

Naslednji vročinski val obeta pekel, temperature ...

verboten 3 Svet24.si

Natalija Verboten zaslužila več kot pol milijona...

foxy teens Njena.si

Mineva 20 let od življenjske prelomnice Žagarjeve

lucija 3 Njena.si

To je partner Ana Marie Mitić

nu
nu
0 02.10.2018 11:50:37

Kdo bo trener Slovencev v Veszpremu? Vujović potrdil pogovore z Madžari, Tamše pa ...

Veselin Vujović in Ljubo Vranješ
Grega Wernig
Veselin Vujović in Branko Tamše se tako in drugače spogledujeta z izpraznjenim stolčkom Ljubomirja Vranješa.

Ljubomir Vranješ se je pred dnevi v telefonskem pogovoru z Brankom Tamšetom čudil Velenjčanovi odpovedi v Celju, včeraj pa ga je v Veszpremu doletela enaka usoda. Glavna kandidata za izpraznjen stolček velikana naj bi bila slovenski selektor Veselin Vujović, ki je zanimanje Madžarov potrdil, in selektor Egipta David Davis. Tamše je za zdaj dobil le klic enega od Veszpremovih igralcev.

Kolegi s tiskane izdaje časopisa Ekipa SN so poklicali tako slovenskega selektorja kot nekdanjega trenerja Celja. "Sam do tega trenutka s klubom nisem imel nobenega stika, izjema je klic enega od igralcev Veszprema, pa ne Slovenca, ki me je spraševal ravno o tem. Če bi me zanimalo? To je eden tistih klubov, ki jim ne moreš reči ne, vendar sem v tem trenutku popolnoma sproščen in neobremenjen. S tem ne izgubljam energije," je v današnji tiskani izdaji Ekipe SN med drugim povedal Tamše.

Pri Veselinu Vujoviću je situacija bolj konkretna: »Drži, včeraj sem dobil klic iz Veszprema, ampak imamo problem, saj oni želijo trenerja, ki bi bil pripravljen skleniti dogovor samo do konca sezone. Mene pa to ne zanima. Sem človek, ki ima ime in 'rejting', z Veszpremom pa sem že imel neprijetno izkušnjo. Ne pade mi na pamet, da bi sprejel takšne pogoje. Še se bomo slišali, in če so pripravljeni spremeniti svoje pogoje, bomo zelo blizu sklenitvi dogovora. Če bodo vztrajali pri svojem, pa bodo morali najti drugo rešitev. Ne nameravam popravljati lukenj, ki jih je nekdo naredil za velik denar. Sem torej v kombinacijah, ampak bomo videli. Ko mi bodo ponudili pravo ...

CELOTEN ČLANEK SI PREBERITE V DANAŠNJI TISKANI IZDAJI ČASOPISA EKIPA SN ALI NA TEJ POVEZAVI.

Značke: tamše, vujović, vranješ

Članki iz rubrike