ivana kovac 2 Odkrito.si

Ivana odvisna od mamil, zdaj z ljubko hčerkico

Cotswolds Svet24.si

Vsa resnica o njunem zakonskem življenju

samorog 2 Petisvet

Samorogi so ob nas, a ne kličite jih, kadar ...

vreme, ohladitev, dež Svet24.si

Velika vremenska sprememba: tako hitro se bo ...

Emi Nikočević Svet24.si

Takšna je druga plat menedžerja Bara

maja zupan miss 2017 Najstnica.si

VIDEO: Kako se pripraviti na lepotno tekmovanje?

moja bos Njena.si

Tragičen konec serije Moja boš, oboževalci ...

Andrej Miljković
Andrej Miljković
16 13.09.2018 14:21:16

Zahović selektor Slovenije? ODGOVOR JE LAHKO SAMO EN!

www.alesfevzer.com
Ko sem pred dnevi pisal, da bi v primeru odločitve odgovornih za menjavo na selektorskem položaju poklical Igorja Bišćana, je bil eden od najpogosteje slišanih odzivov, da sem navedel številne argumente, ki bi morali veljati tudi za nekdanjega vrhunskega nogometaša podobnega kalibra, a slovenskega rodu.

Zakaj bi iskali nekdanjega hrvaškega zvezdnika, če imamo svojega – tako ste se spraševali in pri tem mislili na Zlatka Zahovića. Veste, kaj, še pred dvema letoma bi vam dal prav. Še več, še pred kakšnimi tremi leti mi sploh ne bi bilo treba vam dajati prav, ker bi morda celo najboljšega kandidata za preporod izbrane vrste v Zahoviću videl tudi sam. Drži, da je bil Zaho že tedaj kontroverzna osebnost, že do tedaj si je privoščil marsikaj in že tedaj je razdvajal – toda bil je na pravi strani meje dobrega okusa in verjamem, da bi bil sposoben poskrbeti za vsedržavno evforijo. Nato pa so šle stvari predaleč. Žal.

Za človeka s takimi izkušnjami in s takimi sposobnostmi na položaju selektorja bi dal in zamenjal marsikaj. Hkrati pa sem prepričan, da so se zgodile stvari, zaradi katerih je razdvajanje postalo razdiranje in zaradi katerih je na enem koncu države Zahović postal malikovalsko priljubljen, marsikje drugje pa ga ne prenašajo do te mere, da se tam praktično ne more pojaviti. In če k temu dodamo še pogosto pomanjkanje osnovne časti, ki je nisem pripravljen zamenjati za nič, taka figura preprosto ne more predstavljati države na način, kot jo predstavlja selektor nogometne reprezentance. Vsi delamo napake, sam suspenz NZS sploh ne bi bil ovira. Gre za to, kako zelo različno se na lastne napake odzivamo in kolikokrat se nam napake s podobno nedopustnim predznakom primerijo. Če je beseda primerijo sploh primerna ...

Članki iz rubrike