piran, električni avtobus, strunjan, odsluženo vozilo Svet24.si

Po sedmih letih le še za odpis, vseeno tudi v ...

formula-1 Svet24.si

Madžari vlagajo desetine milijonov v dirkališče

mulj, prevalje, poplave Necenzurirano

Eni smo bili solidarni, drugi so bogateli. In temu...

jernej vrtovec pl Reporter.si

Odkar so mu grozili, Jernej Vrtovec le redko še ...

celje Ekipa24.si

Pa ga imajo! Celjani dobili nasprotnika v drugem ...

Maja Založnik Revija Stop

Znani obrazi v boju s komarji in njihovimi piki

pogacar Ekipa24.si

Nore izjave iz tabora Visme o Pogačarju: "Ker je ...

Olimpijski komite Slovenija
Še 5 dni do
olimpijskih iger
v Parizu
Olimpijske igre Pariz 2024
ou
ou
0 04.07.2024 15:30:52

Predstavitev olimpijske in paralimpijske reprezentance Slovenije Pariz 2024

Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez napoveduje dogodek, ki bo zaznamoval začetek letošnje poletne olimpijske sezone. V četrtek, 11. julija 2024 ob 20.30 uri, bo na Ukmarjevem trgu v Kopru spektakularna predstavitev olimpijske in paralimpijske reprezentance Slovenije Pariz 2024, ki bo najštevilčnejša v zgodovini naše države.

Vsi naši športniki in športnice so se že uspešno uvrstili in z veseljem pričakujemo, da jih bomo skupaj podprli na poti do olimpijskih sanj. Na letošnjih igrah bo Slovenija zastopana z izjemno močno reprezentanco, ki vključuje kar tri ekipe: moško in žensko rokometno ekipo ter moško odbojkarsko zasedbo. Poleg tega pa vsi nestrpno pričakujemo še morebitno uvrstitev košarkarjev z Luko Dončičem na čelu, ki je v zadnjem tednu še dodatno okrepil našo ekipo.

Na tem edinstvenem dogodku bodo prisotni vsi kvalificirani slovenski olimpijci in olimpijke, ki se bodo na oder sprehodili v najnovejši olimpijski kolekciji Pariz 2024. Dogodek bo pospremil bogat glasbeni in razvedrilni program, v katerem bodo osupljive plesne točke in številna presenečenja. Skupina Tabu bo s svojimi glasbenimi vložki pričarala pravo olimpijsko vzdušje, po koncu predstavitve pa nas bodo zabavali tudi s svojim koncertom. Na odru se bodo predstavili tudi slovenski paralimpijci, ki bodo slovenske barve zastopali na paralimpijskih igrah v Parizu med 28. avgustom in 8. septembrom.Predstavitev si boste lahko ogledali tudi v neposrednem televizijskem prenosu (RTV SLO 1), v kolikor Vam pot v Koper ne bo uspela. Tako boste lahko del tega veličastnega dogodka kar iz udobja domačega okolja.

Vabimo vas, da se nam pridružite na Ukmarjevem trgu v Kopru v četrtek, 11. julija ob 20.30 uri in skupaj z nami pozdravite naše izjemne olimpijce in olimpijke ter jim zaželite veliko uspeha na poti do olimpijskih zmag v francoski prestolnici.

Članki iz rubrike