stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

nu
nu
9 22.11.2023 18:57:44

Komedija zmešnjav! V Ljubljani pozabili na podaljšek?!

Fotografija je simbolična.
Profimedia
Ena za v rubriko saj ni res, pa je!

V pokalnem nogometnem tekmovanju je danes na sporedu šest dvobojev šestnajstine finala. Enega bolj zanimivih sta v Ljubljani odigrala Interblock oziroma IB 1975 Ljubljana ter Rogaška. Prvoligaši iz zdraviliškega mesta so na koncu sicer upravičili vlogo favorita, toda tekma je imela naravnost bizaren zaplet in razplet. Pravzaprav je bizaren milo rečeno.


Po rednem delu je bil izid 1:1 in sledile so enajstmetrovke, v katerih so več zbranosti premogli nogometaši Rogaške. In ko so v slačilnici proslavljali uvrstitev v osmino finala ter bojda že naročili pice za okrepčilo po srečanju, sta v slačilnico vstopila glavni sodnik in delegat ter jim sporočila, da morajo odigrati - podaljške. Ne sodnik, ne delegat namreč nista dovolj dobro poznala pravil, ki v tej fazi tekmovanja veljajo v primeru neodločenega izida po rednem delu. Nogometašem ni preostalo drugega, kot da se vrnejo na zelenico in oddelajo še dodatnih 30 minut.

Na srečo sodnika, delegata in celotne NZS je v podaljšku prvoligaška ekipa le potrdila status favorita in z zadetkoma Nejca Gradišarja (99.) ter Antonia Majcenića (105.) slavila s 3:1. Zaplet oziroma incident je imel tako vsaj za odtenek manjše posledice, kot pa če bi v podaljšku napredovala ekipa, ki je pred tem že izgubila oziroma izpadla po streljanju enajstmetrovk.

Članki iz rubrike