franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

Ekipa SN
Ekipa SN
3 16.05.2023 08:25:14

S Slovenijo na EP in SP, zdaj je končal v priporu! Nekdanji reprezentant v težavah, tihotapil je ...

alesfevzer.com
Dejan Nemec se lahko pohvali z zavidanja vredno kariero. Nekdanji vratar Mure, Club Bruggea in Domžal je bil med drugim del slovenske reprezentance na Euru 2000 v Belgiji in na Nizozemskem ter leta 2002 na svetovnem prvenstvu v Južni Koreji in na Japonskem, najpomembnejši postranski stvari na svetu pa je ostal zvest tudi po upokojitvi. Je trener čuvajev mreže v drugoligašu iz Beltincev, toda obenem je očitno zabredel na kriva pota. Uradnih informacij za zdaj resda ni, toda zelo zanesljivi viri so nam potrdili, da je pred dnevi pri južnih sosedih končal v preiskovalnem priporu. Osumljen je, da je v zameno za denar iz Bosne in Hercegovine na Hrvaško tihotapil 14 kitajskih državljanov.

Hrvaška policija je sporočila, da je 10. maja v Slavonskem Brodu v bližini avtoceste A3 v sklopu aktivnosti za zaščito državne meje in preprečevanja nezakonitih vstopov v Republiko Hrvaško zaustavila dva avtomobila s slovenskimi registrskimi oznakami, ki sta ju v smeri Zagreba vozila 70-letni državljan Bosne in Hercegovine in 46-letni državljan Slovenije. V enem jeklenem konjičku so opazili pet, v drugem pa štiri Kitajce ter posumili, da gre za tihotapljenje ljudi. Devet kitajskih državljanov je na Hrvaško nezakonito prišlo prek reke Save v gumijastem čolnu. V bližini cestninske postaje so bili ujeti še trije osumljenci, ki jih povezujejo s tihotapljenjem, prav tako so našli še pet nelegalnih migrantov.

Ostaja v priporu
Hrvaški USKOK (Urad za preprečevanje korupcije in organiziranega kriminala) je na podlagi kazenske prijave brodsko-posavske policije sprožil preiskavo zoper pet moških, ki so osumljeni, da so v zameno za denar iz Bosne in Hercegovine na Hrvaško tihotapili 14 kitajskih državljanov. Poleg 70-letnega državljana BiH in 46-letnega državljana Slovenije so med osumljenimi še 36-letni srbski državljan ter dva hrvaška državljana, stara med 27 in 35 let. USKOK ob tem dodaja, da so se osumljenci zaradi koristoljubja združili z neznanimi osebami s področja Bosne in Hercegovine in se dogovorili, da 14 tujih državljanov prepeljejo iz Bosne in Hercegovine na Hrvaško. Vseh pet osumljencev je bilo ob kazenskih prijavah predanih pripornemu nadzorniku Policijske uprave osiješko-baranjske, USKOK pa je sodniku osiješkega Županijskega sodišča za vse osumljene predlagal 30-dnevni preiskovalni pripor, ki jim ga je ta tudi odredil. Policija je še sporočila, da bo proti osumljenim tujcem izvedla postopek v skladu z Zakonom o mednarodni in začasni zaščiti ter Zakonom o tujcih.



Na EP in SP
Takšna vest v osnovi kakopak ne spada na strani športnega časnika, toda v omenjenem primeru vse skupaj dobi novo razsežnost, če vemo, da je osumljeni 46-letni slovenski državljan Dejan Nemec ...

CELOTEN ČLANEK SI LAHKO PREBERETE SAMO V TORKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA24.SI!

Značke: slovenija, nemec

Članki iz rubrike