kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ba
ba
0 22.09.2020 08:56:56

DRAMA v NNC Brdo. Kaj takega so si DRZNILI napovedati le REDKI!

Jurij Kodrun
Skupščina ZNTS je postregla s presenečenjem.

V Nacionalnem nogometnem centru Brdo je potekala volilna skupščina Zveze nogometnih trenerjev Slovenije (ZNTS). Prevladovalo je prepričanje, da bo predsednik postal Bojan Prašnikar, toda razpletlo se je drugače. Trofejni strokovnjak, ki se je z Mariborom uvrstil v ligo prvakov in ima izkušnje iz nemške bundeslige, ni dobil dovolj glasov za izvolitev, več od nekdanjega selektorja jih je dobil njegov protikandidat Igor Bole. Bilo je napeto, 'rezultat' je bil 15:12.

Zelo tesno je bilo tudi pri volitvah za podpredsednika. V prvem krogu je bil za to mesto izvoljen Dušan Razboršek, v drugem Borut Jarc, šele po žrebu pa sta postala podpredsednika Boštjan Kamenšek in Nuša Ladinek. Dušan Bezjak, ki je prejel enako število glasov kot Kamenšek in Ladinek, ni imel sreče pri žrebu.

Novi člani Nadzornega odbora ZNTS so postali Dušan Jerončič, Martin Potočnik in Danilo Sergaš, novi disciplinski sodnik pa je postal Janez Zupančič. Izvoljena je bila tudi nova Komisija za pritožbe. Predsednik te je postal Ingmar Bloudek, podpredsednik Matej Gajser, člani pa Gojko Lukić, Jožef Krauthaker in Boris Toplak.

Na Skupščini ZNTS so podelili tudi priznanja zaslužnim in častnim članom organizacije. Zaslužni člani ZNTS so postali Zdenko Maučec, Štefan Šavel, Vladimir Vlaškalič, Bojan Špehonja, Robert Hojnik Marjan Kovačič, Radovan Kepic, Gorazd Kužnik, Jožef Leskovec, Ivo Levstek, Ramo Memić, Marko Trebec, Janez Zupančič, Tihomir Borenović, Ferdo Hatić, Franci Sivko, Darko Birjukov, Marijan Marjanović in Bojan Majl, najvišje priznanje trenerske organizacije pa so prejeli Marko Emil Cjuha, Radivoje Mitić, Jožef Rous, Franc Litrop, Ivan Marjon, Darko Žižek, Borut Jarc, Bogdan Trope in Zdenko Verdenik.

Članki iz rubrike