nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

toplotna črpalka1 Svet24.si

Obljubljal toplotne črpalke, vzel pa le denar

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj, ali kako normalizirati nenormalno

festival svobode gibanje svoboda zbiljsko golob pl Reporter.si

Golobovo napihovanje z dvema mandatoma, v katerih ...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

ba
ba
1 29.08.2020 15:48:51

Gledalci da ali ne? Po zmedi in OPRAVIČILU sporočilo o vstopnicah za DERBI

Aleš Cipot/Fotolens
Prekmurski spopad si bo lahko v živo ogledalo 400 navijačev obeh ekip.

Danes in jutri je na sporedu četrti prvenstveni krog v 2. SNL, eden od osrednjih dvobojev pa bo gotovo v Lendavi, kjer se bo ob 20. uri zgodil prekmurski derbi med Nafto in Beltinci. V pričakovanju vročega obračuna pa je bilo kar nekaj negotovosti oziroma zmede okrog tega, ali bodo na tribunah lahko prisotni gledalci.

"Naš klub je pridobil pozitivno mnenje Nacionalnega inštituta za javno zdravje, ki je odobril prisotnost 400 gledalcev, se je pa Nogometna zveza Slovenije žal odločila drugače in izrekla prepoved. V klubu smo naredili vse, kar je bilo v naši moči, da bi bili lahko naši najzvestejši navijači priče prvemu letošnjemu derbiju, toda odločitev NZS je nad nami.," so pred dnevi svojim navijačem sporočili Lendavčani, a kot je znano, je krovna organizacija v petkovem večeru spremenila svojo odločitev.

In naftaši so se odzvali. "Včeraj pozno ponoči smo iz Nogometne zveze Slovenije prejeli obvestilo, da je na prekmurskem derbiju med Nafto 1903 in Beltinci Klima Tratnjek dovoljen obisk gledalcev. Število obiskovalcev je glede na priporočila NIJZ omejeno na največ 400 ljudi. Opravičujemo se vam za navzkrižne informacije v zadnjih dneh, ki pa niso odvisne od nas, ampak od višjih organov, ki o tem odločajo. Prodaja vstopnic bo potekala od 18. ure naprej na glavni blagajni stadiona Športni park Lendava," sporočajo naftaši.

Značke: nafta, beltinci, nzs, 2.snl

Članki iz rubrike