Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
1 15.08.2020 13:13:50

Prekmurci ZELO JASNI: Če ne bomo smeli imeti GLEDALCEV na tribunah, NE BOMO IGRALI!

Jurij Kodrun
Ne želijo igrati brez gledalcev.

Po dolgih letih v tretji slovenski nogometni ligi ne bo klubov iz Prekmurja. Vsi po vrsti so namreč igranje v tretji ligi zavrnili in bodo raje igrali v razširjeni Pomurski ligi. No, če bodo igrali. Če na tribunah ne bodo smeli imeti gledalcev, ne bodo igrali, pravijo ...

V pogovoru za Sobota info je predsednik MNZ Murska Sobota in podpredsednik Nogometne zveze Slovenije Danilo Kacijan pojasnil, da so razlogi, zakaj Prekmurje ne bo imelo tretjeligašev, finančne in kadrovske narave. "Ne pomnim, kdaj nazadnje nismo imeli tretjeligaša, se pa moramo s tem sprijazniti in pričakujem, da bomo že naslednje leto oziroma v bližnji prihodnosti imeli moštvo, ki bo želelo nastopati v tretji ligi," je dejal Kacijan. In nadaljeval: "Če si pravi športnik, greš v neko tekmovanje z ambicijami in željami po napredovanju, ampak, kot se je že tudi v preteklosti pokazalo, recimo pri Odrancih, da naši klubi dobijo možnost pa se ne odločijo za višji izziv. Tu je veliko vprašanje, zakaj sploh potem nastopaš in tekmuješ v tretji ligi."

Kacijan je razkril tudi, da če na tekmah ne bodo smeli biti prisotni gledalci, se Pomurska liga v tej sezoni ne bo igrala. "Če ne bomo smeli imeti gledalcev, mi ne bomo igrali nogometa," je dejal Kacijan.

Če ne bomo smeli imeti gledalcev, mi ne bomo igrali nogometa

Članki iz rubrike