nypd, newyorška policija Svet24.si

Novorojenko in dojenčka je zabrisala skozi okno, ...

Lea Sirk Svet24.si

Lea Sirk: Vse na meni je naravno in bo táko tudi ...

krsinar jansa Reporter.si

Janša novinarja Igorja Kršinarja označil za ...

meghan kraljica Svet24.si

Elizabeta ju ima dovolj. Zavajanja Meghan in ...

2d496e3910d82d75d8c4f2b52ba4fd8b Necenzurirano

Odšel je gradbeni baron, ki je vedel vse o vseh

nastja-gabor Odkrito.si

Nastja Gabor našla življenjskega sopotnika v ...

Alja Kapun Njena.si

Igralka Alja Kapun bo četrtič mamica

jb
jb
2 22.05.2020 18:15:33

POČIVAJ V MIRU, LEGENDA! Čustveno zadnje slovo od MARKA ELSNERJA, poslovili so se Zahović, Maribor, Katanec, Olimpija ... (foto)

alesfevzer.com
V 61. letu starosti je umrl eden največjih slovenskih nogometašev vseh časov.

Udarilo nas je kot železna pest najboljšega boksarja. Zabolelo je, da bi težko bolj. Srca slovenske nogometne družine so ranjena, žalostna. V ponedeljek je mnogo prezgodaj umrl legendarni Marko Elsner. Eden najboljših slovenskih nogometašev vseh časov se je poslovil v 61. letu starosti. V kopačkah je tekmece zaustavljal z lahkoto, skrajno elegantno in neverjetno uspešno. Zahrbtni bolezni ni bil kos. In slovenska nogometna družina je ostala brez človeka, ki so ga imeli radi - vsi!

Od Marka Elsnerja so se najbližji in vsi njegovi zvesti prijatelji poslovili danes na pokopališču Žale v Ljubljani. Pogreba se je udeležila nepregledna množica ljudi. Med obiskovalci je bil tudi Zlatko Zahović, dolgoletni športni direktor Maribora. Čudovit venec je poslal njegov nekdanji klub, prav tako Milan Mandarić in Olimpija. Z vencem so spomin na Elsnerja počastili zvesti navijači ljubljanskega kluba Green Dragonsi, beograjska Crvena zvezda, pri kateri je preživel najlepša leta svoje kariere, celo družina francoskega zvezdnika Huga Llorisa ... Od Elsnerja so se poslovili tudi Milenko Aćimović, Safet Hadžić, Ante Šimundža, selektor članske ekipe Matjaž Kek, Slaviša Stojanović, celo Srečko Katanec in Bojan Prašnikar, kakopak tudi predsednik nogometne zveze Radenko Mijatović, Sebastjan Cimerotič ... Da, vsi so se poslovili od Marka Elsnerja! Da, vsi so ga imeli radi ... 

Počivaj torej v miru, legenda! Pogrešali te bomo! Ampak spomin bo ostal za vedno! Za vse večne čase!

pogreb elsner
Martin Metelko

pogreb elsner
Martin Metelko

pogreb elsner
Martin Metelko

pogreb elsner
Martin Metelko

pogreb elsner
Martin Metelko

Članki iz rubrike