Manca Špik Dobra karma

Manca Špik s hčerko preseljena na povsem ...

horoskop_zodiak-astrologija Svet24.si

Horoskop za petek, 29. maja

HUAWEI_P40_0021 Svet24.si

Pet razlogov, zakaj izbrati Huawei P40 lite

Dejan Židan in Tanja Fajon Svet24.si

Židan ob odstopu: "Prišel je čas, da slovensko ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Razkrivamo poti provizij za TEŠ6

Soraja 2 Odkrito.si

Torbica za 3.000 evrov in še kaj!

Mijo Matić Njena.si

Takole po karanteni uživa sanjski Mijo

nu
nu
6 06.04.2020 14:17:43

Čeferin maske pri ALIBABI, Tonin pri 40 RAZBOJNIKIH!? Predsednik Uefe ODGOVORIL NA ŠALO, to odmeva!

Tudi nekaj humorja v odmevnem intervjuju Aleksandra Čeferina za Ekipo SN.

Kolegi iz omenjenega časnika so predsednika Uefe vprašali, ali je do njega prišla šala, ki je nastala ob porodnih krčih slovenske vlade pri zagotavljanju zaščitne opreme, predvsem zaščitnih mask. Tedaj je Čeferin uspel zagotoviti donacijo kitajskega spletnega velikana Alibabe, hkrati pa se je obrambnemu ministru Mateju Toninu primerila tista nesrečna epizoda z izgubljenim tovornjakom. tedaj je po spletu zaokrožila šala, da je Čeferin naročil maske pri Alibabi, Toni pa pri 40 razbojnikih.

"Videl sem – kako naj vem rečem, da nisem videl. Seveda je prišlo do mene, nasploh je fascinantno, koliko je v teh časih humorja, na telefon dobim vsa mogoča sporočila, vse mogoče domislice, ob nekaterih se krohotam cel dan. No, če se vrnem k tej šali, v kateri nastopam, pa moram poudariti, da je bil minister Tonin v komunikaciji z mano zelo odziven, zelo se je trudil, vsakokrat je ob dogovoru reagiral natanko tako, kot je bilo treba. Ne morem reči niti ene slabe besede, bil bi zelo krivičen, če bi ga kritiziral. Verjamem, da se je tudi v tem primeru potrudil, kolikor se je lahko. Verjamem, da je naredil, kar je mogoče. So pa stvari, ki jih v tako krizni situaciji ne more premakniti vsakdo, pa še naš sistem je očitno precej rigiden in to mu nikakor ni šlo na roko," je zelo odkrito in gosposko povedal Čeferin. 

Ki pa je o odzivih slovenske politike in o nastopih slovenskih ministrov povedal tudi marsikaj povsem drugačnega, precej bolj kritičnega in še bolj odmevnega. 

CELOTEN INTERVJU Z ALEKSANDROM ČEFERINOM SI LAHKO PREBERETE V PONEDELJKOVI ŠTEVILKI EKIPE SN, KI JO NAJDETE TUDI NA TEJ POVEZAVI. 

Značke: čeferin, tonin, maske, alibaba

Članki iz rubrike