mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

rb
rb
0 01.02.2020 11:18:33

MARKO ŠULER zelo iskreno: Tudi mene je OSUPNILO! Veste kaj, ČUTIŠ KRIVDO ...

Martin Metelko
Nekdanji odlični branilec se je vrnil v svet nogometa.

Po koncu prejšnje sezone se je Marko Šuler z naslovom prvaka v vijoličastem dresu poslovil od profesionalne kariere. Z obljubo, da je nogomet preteklost, da se v njem ne vidi več, toda zgolj osem mesecev pozneje je nekdanji odlični branilec osupnil. Požrl je besedo in se lotil novega izziva. V svojem klubu! Postal je predsednik Dravograda, ki mu želi skupaj s sodelavci vrniti nekdanji ugled.

Potem ko se je igralsko upokojil, si takšnega scenarija res ni drznil napovedati nihče, njegova odločitev je mnoge osupnila. "Tudi mene je," se je nasmejal 36-letnik. "Načrti so bili drugačni, toda potem so se zgodile okoliščine, ki so privedle do takšnega razpleta. Na začetku sem bil po dolgem prepričevanju pripravljen pomagati v UO, nakar so mi predlagali drugačno vlogo ... Da pač klub potrebuje nekoga, ki bo prevzel odgovornost. Privolil sem v trenutku, ko so sodelovanje potrdili vsi, za katere sem prepričan, da bodo prispevali kamenček v celotni mozaik. Potem nisem več videl razlogov, da ne bi prevzel vloge, ki je sicer nisem načrtoval," je v pogovoru za tiskano izdajo Ekipe SN pojasnil Marko Šuler.

Pred dnevi nam je zaupal, da je bila za njegovo odločitev kriva tudi slaba vest. "Vem, kako lepo pot mi je začrtal nogomet, kaj vse mi je dal. Ne le kot športniku, tudi kot osebi, Dravograd je imel pri tem pomembno vlogo. Dobiš občutek, da je tvoja dolžnost nekaj vrniti. Na neki način čutiš krivdo, če tega ne bi storil. In da, seveda je potrkala tudi slaba vest. Sem takšen človek, da se pri meni to zgodi zelo hitro. Težko rečem ne. Še zlasti, če se nekdo tako zelo trudi, da te privabi k sodelovanju."

CELOTEN POGOVOR Z MARKOM ŠULERJEM SI LAHKO PREBERETE V SOBOTNI TISKANI IZDAJI EKIPE SN.

Članki iz rubrike