Michael Schumacher Svet24.si

Veselje številnih razblinila ta vest

ženska Dobra karma

Bolezenski znaki se najprej najavijo v sanjah

2_Nuša Rojs Svet24.si

Je našla zamenjavo za sanjskega moškega, potem ...

Milan Kučan Svet24.si

Miti in resnice o Kučanovem klanu

V hrvaški prestolnici je potekala maša za Tita Dobra karma

Je Tito umrl kot musliman?

liam payne Najstnica.si

Liam Payne obiskuje psihologa

adrijana in monika Njena.si

Kmetici ujeti med nagajivim poljubljanjem!

nu
nu
0 21.10.2019 08:18:02

Legendarni AĆIMOVIĆ je razkril, katerega SLOVENCA bi 'poslal' v Zvezdo, in s svojim odgovorom ŠOKIRAL!

Martin Metelko
V torek se bosta v Londonu pomerila Tottenham in Crvena zvezda.

Na prvi pogled kluba nimata kakšnih skupnih točk, navijači Crvene zvezde bi v šali pripomnili, da imajo oni poln kabinet lovorik, Tottenham pa povsem prazno in da tu skupnih točk res ni. Toda imata nogometaša, ki je igral za oba kluba  to je nekdanji slovenski reprezentant Milenko Aćimović, ki trenutno deluje kot oglednik pri evropski nogometni zvezi. 

Srbski mediji so ga pred obračunom 3. kroga lige prvakov podrobno povprašali o spominih na Zvezdo in Tottenham, o trenutnih razmerah v klubu in o pričakovanju pred tekmo. "Tottenham je finalist lige prvakov, velik klub in ekipa, ki je trenutno v krizi. V minuli sezoni so prišli do vrha, uspeli ... Gre za ekipo, ki je sestavljena iz izjemnih posameznikov, ki jim denar ni težava. Lahko kupijo kateregakoli nogometaša na svetu. Na drugi strani pa imamo Zvezdo, ki že leta dosega izjemne uspehe. Morajo igrati neobremenjeno, da na igrišču pokažejo vse, kar znajo," je pred tekmo povedal Aćimović, ki načrtuje, da si bo morda ogledal 'povratni' dvoboj na kultni Marakani, ki bo 6. novembra. 

Ob koncu pogovora je še razkril, katerega Slovenca bi 'pripeljal' v Crveno zvezdo oziroma ga priporočil klubu: "Verjemite mi, če bi poznal kakšnega Slovenca, ki bi bil primeren za Zvezdo, bi z lahkoto dobil številko Zvezdana Terzića in bi ga takoj poklical."

Članki iz rubrike