Progasti goz foto Davorin Tome Svet24.si

Išče se največja slovenska kača! Ljudem je ...

220820-Zel-3615 Svet24.si

Foto: Za “sendvič” vestno opravijo svoj hobi

1695633573-dsc09685-1695633263267 Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

robert golob vecer rb Reporter.si

Trojni strel v koleno za Gibanje Svoboda ...

kidd doncic Ekipa24.si

Kakšno je najnovejše zdravstveno stanje Luke ...

Princ Harry in Kate Middleton - nekoč prava prijatelja - danes pa .. Odkrito.si

Kate in Harry - Če se bo to zgodilo, se bosta ...

sveca Ekipa24.si

V hudi prometni nesreči na primorski avtocesti ...

nu
nu
0 21.10.2019 08:18:02

Legendarni AĆIMOVIĆ je razkril, katerega SLOVENCA bi 'poslal' v Zvezdo, in s svojim odgovorom ŠOKIRAL!

Martin Metelko
V torek se bosta v Londonu pomerila Tottenham in Crvena zvezda.

Na prvi pogled kluba nimata kakšnih skupnih točk, navijači Crvene zvezde bi v šali pripomnili, da imajo oni poln kabinet lovorik, Tottenham pa povsem prazno in da tu skupnih točk res ni. Toda imata nogometaša, ki je igral za oba kluba  to je nekdanji slovenski reprezentant Milenko Aćimović, ki trenutno deluje kot oglednik pri evropski nogometni zvezi. 

Srbski mediji so ga pred obračunom 3. kroga lige prvakov podrobno povprašali o spominih na Zvezdo in Tottenham, o trenutnih razmerah v klubu in o pričakovanju pred tekmo. "Tottenham je finalist lige prvakov, velik klub in ekipa, ki je trenutno v krizi. V minuli sezoni so prišli do vrha, uspeli ... Gre za ekipo, ki je sestavljena iz izjemnih posameznikov, ki jim denar ni težava. Lahko kupijo kateregakoli nogometaša na svetu. Na drugi strani pa imamo Zvezdo, ki že leta dosega izjemne uspehe. Morajo igrati neobremenjeno, da na igrišču pokažejo vse, kar znajo," je pred tekmo povedal Aćimović, ki načrtuje, da si bo morda ogledal 'povratni' dvoboj na kultni Marakani, ki bo 6. novembra. 

Ob koncu pogovora je še razkril, katerega Slovenca bi 'pripeljal' v Crveno zvezdo oziroma ga priporočil klubu: "Verjemite mi, če bi poznal kakšnega Slovenca, ki bi bil primeren za Zvezdo, bi z lahkoto dobil številko Zvezdana Terzića in bi ga takoj poklical."

Članki iz rubrike