nostradamus Dobra karma

Nostradamus koronavirus napovedal že leta 1555!?

Severina, Igor Kojić Svet24.si

FOTO: Potem ko je izbrisala soprogov priimek, ...

jansa sarec-pl3 Reporter.si

Ker je Marjan Šarec skočil v prazen bazen, bo ...

spar, trgovina, domžale Svet24.si

FOTO: Je slovenske kupce zajela korona histerija?

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Stojan Petrič je izgubil Karavanke, a dobil ...

1_jernej tozon 4 Njena.si

Jernej Tozon s svojo novo prijateljico

Nandi Uzelac Njena.si

Sanjski moški: Nandi po šovu odkrili tumor

nu
nu
1 01.10.2019 09:53:07

Z MANDARIĆEM so se opekli, zdaj želijo LEPŠO PRIHODNOST graditi z – RUSKIM KAPITALOM!

Arsen Perić
Ruski kapital v slovenskem drugoligašu?

Koper se počasi, a vztrajno vrača nazaj v 1. SNL. Primorci želijo elito doseči že v tej sezoni, čeprav zaradi ostre konkurence pot ne bo lahka, pa imajo kanarčki v ognju kar nekaj vročih adutov. Recimo Dareta Vršiča, ki kljub letom še vedno dokazuje, da zna in zmore. Prav tako naj bi že v kratkem Koper postal še močnejši. Ne zaradi kakšne odmevne igralske okrepitve, marveč zaradi napovedanega dotoka svežega kapitala.

Kot poročajo Primorske novice, se Kopru obeta finančna injekcija s strani vlagateljev iz Rusije, s katerimi naj bi se prvi mož rumenih Ante Guberac sestal v naslednjih tednih. "Iz gnezda kanarčkov na Bonifiki pa prihajajo še druge novice. Trenutni finančni načrt sloni predvsem na denarju, ki ga prispeva predsednik Ante Guberac, ki bo skušal najti tujega investitorja za člansko ekipo, pri čemer bi sam ostal predsednik. Šlo naj bi za ruski kapital, s potencialnim vlagateljem pa se bo srečal sredi prihodnjega meseca," so zapisale Primorske novice.

V Kopru sicer že imajo izkušnje s tujimi investitorji. Pred leti so sodelovali z Milanom Mandarićem, a so se s slednjim bolj kot ne opekli, ne nazadnje je bil tudi dolg do zdajšnjega predsednika Olimpije kriv za potop Kopra na dno slovenske ligaške piramide.

936-6-ante guberac nm
Nikola Miljković

Članki iz rubrike