požar avto hiša Svet24.si

V požaru v Radljah ob Dravi uničeni osebni ...

Johnny Deep Svet24.si

Johnny Depp na britanski premieri presenetil z ...

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

ruska propaganda rusija Reporter.si

Na spletnem portalu RTV Slovenija Putinovih trolov...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

kolo sreče Njena.si

Znani tekmovalec kviza pokvaril slavno Kolo sreče

doncic Ekipa24.si

Prihajajo Luka 3! Dončić bo kmalu predstavil ...

nu
nu
1 01.10.2019 09:53:07

Z MANDARIĆEM so se opekli, zdaj želijo LEPŠO PRIHODNOST graditi z – RUSKIM KAPITALOM!

Arsen Perić
Ruski kapital v slovenskem drugoligašu?

Koper se počasi, a vztrajno vrača nazaj v 1. SNL. Primorci želijo elito doseči že v tej sezoni, čeprav zaradi ostre konkurence pot ne bo lahka, pa imajo kanarčki v ognju kar nekaj vročih adutov. Recimo Dareta Vršiča, ki kljub letom še vedno dokazuje, da zna in zmore. Prav tako naj bi že v kratkem Koper postal še močnejši. Ne zaradi kakšne odmevne igralske okrepitve, marveč zaradi napovedanega dotoka svežega kapitala.

Kot poročajo Primorske novice, se Kopru obeta finančna injekcija s strani vlagateljev iz Rusije, s katerimi naj bi se prvi mož rumenih Ante Guberac sestal v naslednjih tednih. "Iz gnezda kanarčkov na Bonifiki pa prihajajo še druge novice. Trenutni finančni načrt sloni predvsem na denarju, ki ga prispeva predsednik Ante Guberac, ki bo skušal najti tujega investitorja za člansko ekipo, pri čemer bi sam ostal predsednik. Šlo naj bi za ruski kapital, s potencialnim vlagateljem pa se bo srečal sredi prihodnjega meseca," so zapisale Primorske novice.

V Kopru sicer že imajo izkušnje s tujimi investitorji. Pred leti so sodelovali z Milanom Mandarićem, a so se s slednjim bolj kot ne opekli, ne nazadnje je bil tudi dolg do zdajšnjega predsednika Olimpije kriv za potop Kopra na dno slovenske ligaške piramide.

936-6-ante guberac nm
Nikola Miljković

Članki iz rubrike