panter Svet24.si

FOTO: Panter taval in vstopil v sobo 15-letnega ...

karma Svet24.si

Za svetovni uspeh so izvedeli po telefonu

uvodna nakupovanje Svet24.si

Nakup jesenske garderobe naj bo po nasvetu ...

prijave Svet24.si

Kdo ve, kam gledajo slovenski inšpektorji?

profimedia-0251964445 Odkrito.si

Kako nevarne so industrijsko predelane maščobe?

Luka Basi 1 AZPTD 1 Njena.si

Tudi mama Luke Basija je pevka

vatroslav tijan Njena.si

Ljubezen na vasi: Vatroslav utrpel hudo nesrečo!

ue
ue
2 27.08.2019 15:54:59

Vse je RES! Poklicali so ga GALAKTIKI! Iz Nove Gorice k madridskemu REALU!

Martin Metelko
Na njegov naslov je prišla ponudba madridskega Reala.

V prejšnji sezoni je od aprila vodil člansko ekipo Gorice, pred tem je bil pomočnik trenerja. Saši Kolmanu se z ekipo ni uspelo obdržati v prvi ligi, potem je presedlal na mesto vodje mladinske selekcije v nogometni šoli ND Gorica. In potem je prišel poziv!

Ne od koderkoli, ne od kogarkoli, pač pa kar madridskega Reala! Ta je Kolmanu ponudil mesto vodje nogometne akademije Real Madrida v Združenih arabskih emiratih. "Zagotovo gre za nov izziv in tega se veselim. Odhajam v tujino in imel bom čast biti del svetovno znanega kluba. To vidim kot nagrado, da v tem poslu vztrajam, kljub padcem. Zelo sem vesel, da sem dobil to priložnost in zagrabil sem jo z obema rokama, saj ni lahko postati del tako znanega kluba, kot je Real Madrid," je ob tem za klubsko spletno stran dejal Kolman.

"Občutki ob odhodu so mešani, saj me še vedno boli, kar se je zgodilo v lanski sezoni. Delali smo po najboljših močeh, vendar se ni izšlo in zaradi tega sem še vedno žalosten, a hkrati verjamem, da se bodo letos fantje vrnili kamor spadajo," je med drugim še povedal novi trener v eni od Realovih akademij.

Članki iz rubrike