Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ue
ue
3 20.07.2019 10:45:56

DARE VRŠIČ po prestopu v KOPER objavil zapis! V njem TOLE sporoča Mariboru ... (video)

V Kopru so se okrepili z Daretom Vršičem.

Po devetih letih se je Vršič vrnil na Obalo, tokrat k drugoligašu. Ob prihodu v Koper je na svojem Facebook profilu objavil zapis, ki ga v celoti objavljamo:

'Po poletnih ugibanjih in individualnih treningih je čas za nov korak. Nekateri bodo rekli, da je to korak nazaj, vendar najpomembnejši izzivi so tisti s katerimi premagujemo sami sebe in včasih je potreben zalet, da skočiš še dlje, kot si nekoč že bil. Koper mi je enkrat že ponudil dom, to je bilo po tisti nesrečni poškodbi in kalvariji v Romuniji, takrat smo z ekipo in nekaterimi izkušenimi slovenskimi reprezentanti osvojili edini naslov državnega prvaka za FC Koper, bilo je leto 2010.



Tokrat so ambicije še večje, če jih ne bi bilo, se ne bi vključil v to zgodbo. Z vodstvom kluba, zaupanjem in izkušnjami želimo Koper vrniti in postaviti spet tja kamor sodi, v sam vrh slovenskega nogometa. Sam pa želim ponuditi tudi mladim, ki so prihodnost našega športa, vzgled trdega dela, športnega obnašanja in neomajno vero v to, da lahko nekega dne zaživijo svoje sanje. Če bom uspešen v tem, je del mojega poslanstva uresničenega. Gostovanja na Obali so bila vedno prijetna, prepričan sem, da bo sedaj prijeten naš vsak dan.

Na Maribor nisem pozabil, vsak trenutek se bom rad vrnil domov, med prijatelje.'

Članki iz rubrike