ris, slovenija Svet24.si

Video: Gozdar v slovenski divjini naletel na nekaj...

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Katja za kratek čas ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
6 25.06.2019 09:29:41

KJE JE RESNICA? Policija odgovarja SLOVENSKEMU ZVEZDNIKU, ki je policiste OBTOŽIL NASILJA: bil je ...

Bobo
Potem ko je nekdanji odlični slovenski nogometaš delil po njegovih besedah zelo grozljivo izkušnjo s policijo, so se zdaj oglasili tudi možje postave.

V nedeljo je močno odmeval zapis nekdanjega napadalca Patrika Ipavca, ki je na slovenskem prvoligaškem prizorišču v dresih Kopra, Primorja, Gorice, Olimpije in Mure odigral 237 tekem in dosegel 60 golov. Na svojem Facebook profilu je osupnil z opisom domnevno srhljive izkušnje, ki naj bi jo imel s policijo po tem, ko se je vračal iz službe na skuterju. Nekoč odličen strelec je med drugim zapisal, da je avto silil v njega in mu tako ogrozil življenje, ko pa je policist, ki ga je tudi imenoval z imenom in priimkom, stopil iz avta, ga je po njegovih besedah s pendrekom tolkel po čeladi, mu grozil, da mu bo polomil obe roki, ga obdelal z železno palico ...

POLCIST TAKOLE GROZIL, da mi bo POLOMIL ROKE in...

Bil je res zelo oster, medtem so svojo plat zgodbe razkrili tudi pri PU Koper. Vodja službe direktorja PU Koper Dimitrij Marušič je za Slovenske novice pojasnil, za kakšno nesoglasje je šlo. "Glede objave občana sporočamo, da so imeli policisti postopek z njim zaradi vožnje pod vplivom alkohola dne 16. 6. 2019. V postopku je žalil policista. Zaradi obeh kršitev mu je bila izrečena globa po 105/3-4 ZPrCP-1 in 7/2 Zjrm-1. Občan se je nato 19. 6. 2019 zglasil na PP Piran. Pojasnjena mu je bila možnost podaje zahteve za sodno varstvo in možnost podaje pritožbe na postopek policista po ZNPPol. Dejal je, da bo še razmislil in se odločil, kaj bo naredil. Do danes nismo prejeli njegove pritožbe oz. ovadbe. Čeprav se na podlagi uradnih zapisov občanove navedbe o domnevnem nasilju policista do sedaj niso potrdile, jih bomo pri PU Koper ustrezno preverili," pravi Marušič, sicer višji samostojni policijski inšpektor.

Članki iz rubrike