Igor Mikić 3 Odkrito.si

VIDEO: Igor Mikić pozira v kopalkah

Opel Corsa 24. 6. 2019 Svet24.si

VIDEO: Slovencem avto »vzelo« hrvaško morje

pajek Petisvet.si

Če se določene živali bojite, to pomeni ...

velenje jezero bobo Svet24.si

Nove podrobnosti v zvezi s smrtjo v Velenjskem ...

Masterchef Slovenija Anna Paynich Svet24.si

Njene knjige gredo za med, sedaj odhaja v tujino

booty naslovna Njena.si

Zakaj ima 80 % žensk celulit in kako ga lahko ...

tomaž bizjak izločanje Njena.si

Tomaž z oddajo spoznal, da ima lahko tudi druga ...

nu
nu
0 31.05.2019 07:49:09

Nejc VIDMAR OSTRO odgovarja VODSTVU MARIBORA: Da moram biti pripravljen na BAKLE?! Te izjave so ...

Jurij Kodrun
Kapetan Olimpije Nejc Vidmar je v Celju visoko dvignil zmagovalni pokal.

Eden od glavnih akterjev zmage Olimpije je bil tudi Nejc Vidmar, ki je nosil kapetanski trak in ki je ob zadnjem sodnikovem živžgu tudi dvignil zmagovalni pokal. Po tekmi ni skrival veselja po šampionskem zaključku še ene izjemno turbulentne sezone, ki je že na začetku pustila svoje posledice in Olimpija se je v prvenstvu hitro znašla v izgubljenem položaju.

Je pa zato blestela na zadnjih dveh derbijih, zmagala je v Ljudskem vrtu in Mariboru tam preprečila osvojitev naslova državnih prvakov, nato pa se je veselila še v Celju in osvojila pokal. Žal pa so finale zaznamovale tudi bakle, ki sta jih na igrišče metali obe navijaški skupini. Nejc Vidmar je bil že na zadnjem derbiju v Ljudskem vrtu 'tarča' Viol, tako kot kasneje tudi Zlatko Zahović in Darko Milanič, takrat pa je ogromno prahu dvignila izjava direktorja kluba Bojana Bana, za katerega bakla v Zahovića ni enaka kot bakla v Vidmarja. "Rekel bom takole. To je del navijaške kulture, navijaške folklore. Rekel bi kar nekako, da mora vratar kakšno baklo pričakovati. Vratarji so tega navajeni, ob tem pa jih navijači tudi ciljajo z daljše razdalje, tako da je to drugače kot bakla, ki je priletela z vzhodne tribune," je takrat šokiral Ban.

In kaj na vse skupaj poreče Vidmar? "Ne podpiram bakel, daleč od tega, toda iz tega ne delam cirkusa. Ni prijetno, ko mimo tebe švigajo goreče stvari, ampak igra se po tem tako ali tako prekine, tako da zame to ni bavbav. Kar pa zadeva izjave iz mariborskega tabora, da moram biti pripravljen na bakle. Heh, to je res malo takšna izjava ... Jaz sem osredotočen na svojo igro in ko slišim, da se za mano nekaj prižiga, ni najboljši občutek," je dogovoril funcionarjem Maribora. 

Članki iz rubrike