32_7pot v 160gajsek darja Odkrito.si

Peklenske muke Darje Gajšek

harry meghan 1 Svet24.si

Bo otrok Meghan in Harryja novi rekorder v ...

psi-20. dober spanec Petisvet.si

Pes pri človeku zavoha raka, pa tudi ...

avtobus, ugrabitev, milano Svet24.si

Šolarji na ugrabljenem in zažganem avtobusu: ...

Tereza Hluskova Svet24.si

VIDEO: Lepotica v solzah pred kamerami: mislila, ...

bff vichy friends Njena.si

Slovenke v najboljših prijateljicah iščejo ...

maja nose Njena.si

Ljubezen po domače: Žalostna zgodba mamice Maje

ro
ro
0 08.11.2018 17:19:31

BAHAVE izjave športnega direktorja slovenskega kluba. Vem, da so takšne, tudi mene bi IRITIRALE, ampak …

alesfevzer.com
Prepričani so, da se bodo spet vrnili na nekdanjo raven.

V soboto bo Obala spet nogometno oživela, v 3. SNL – zahod se bo še drugič v tej sezoni zgodil obračun večnih rivalov Kopra in Izole. V ribiškem mestu so varovanci Damirja Milinovića slavili pred izjemno kuliso, zbralo se je več kot 2000 gledalcev, tudi Bonifika gotovo ne bo samevala.

"Vsekakor pričakujemo povečan obisk. Verjamem, da se bo zbralo vsaj približno toliko gledalcev kot na pokalni tekmi z Olimpijo," je prepričan športni direktor Kopra Boško Županović. Bilo jih je nekaj več kot dva tisoč, a sprijazniti so se morali z visoko zmago zmajev. "Pregoreli smo v preveliki želji, se preveč odprli ter tekmecu namenili dovolj prostora, da je lažje unovčil svojo kakovost. A že na povratni preizkušnji v Stožicah je bila podoba neprimerno boljša. Takšna, kot si jo želimo," je dodal snovalec kadrovske politike na Bonifiki.

Petarda z Ljubljančani je imela še dodatne posledice; le tri dni pozneje je namreč v Kopru zmagal še Tolmin, ki je v prvenstvu najbližji oziroma edini zasledovalec kozličkov. "V 16. minuti je bilo 0:3. Bili smo popolnoma prazni, nismo mogli verjeti, kaj se nam dogaja. Kot da bi nas kdo vrgel z mosta. Bili smo mrtvi, vendar sem prepričan, da bomo iz vsega tega znali izvleči koristna spoznanja. Da bo to dobra šola, iz katere se bomo kaj naučili in še bolj napredovali," ne obupuje Boško Županović.

Koper je po 12 odigranih tekmah na vrhu lestvice, a ima Tolmin zgolj tri točke manj, toda športni direktor nekdanjega prvoligaša ne dvomi o uresničitvi želenega dosežka, ki ga napoveduje že vse od začetka sezone. "Da, še vedno sem prepričan, da se bomo uvrstili v višji kakovostni razred. Glede tega ni težav in jih tudi ne bo. Vem, da takšne napovedi zvenijo bahavo in da marsikoga iritirajo. Priznam, tudi mene bi, če bi prihajale iz vrst tekmecev, ampak z maksimalnim spoštovanjem do vseh vam zagotavljam, da ni niti govora o tem, da bi lahko napredoval kdo drug kot Koper. In to, znova z vsem spoštovanjem do vseh klubov, velja tudi za prihodnjo sezono v drugi ligi."

Članki iz rubrike