Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Tekmovalci Kmetija 2023 Njena.si

Tekmovalka Kmetije se je poročila

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 08.10.2018 10:58:19

Kaj pa tole! RIJEKA je KEKOVEGA NASLEDNIKA iskala v SLOVENSKEM klubu, toda ...

Kdo bo na Rujevici zamenjal mariborskega strokovnjaka?

Kdo bo na reški klopi nasledil Matjaža Keka? To je ta hip najbolj vroče vprašanje pri južnih sosedih, ki veliko zanimanja vzbuja tudi na sončni strani Alp, kjer pa je največ ugibanj kakopak povezanih z nadaljnjo usodo nekdanjega selektorja slovenske izbrane vrste.

"Čim prej bomo poskušali najti novega trenerja," pravi prvi mož kluba z Rujevice Damir Mišković, izvedeli pa smo, da so Rečani morebitno rešitev iskali (tudi) pri nas. V Sloveniji, v slovenskem klubu. Toda pozor, ne pri pri prvoligašu, prav tako ne pri drugoligašu, temveč nikjer drugje kot pri tretjeligašu. Da, prav ste prebrali. Rečani so navezali stike z odgovornimi na Bonifiki z namenom, da bi opravili pogovor s svojim nekdanjim igralcem in someščanom Damirjem Milinovićem.

milinovic mm
Martin Metelko
A do srečanja naposled vendarle ni prišlo. Nekdanji hrvaški reprezentant se je za ponudbo zahvalil. Očitno je ocenil, da ni pravi trenutek za vrnitev domov in bo nadaljeval svoje poslanstvo na Bonifiki. Še več, ravno v soboto sta s športnim direktorjem podpisala novo pogodbo vse do 30. junija 2021.

Koper je sicer po osmih krogih v 3. SNL – zahod s stoodstotnim izkupičkom na vrhu lestvice, v zadnjem krogu je na svojem igrišču s 4:1 ugnal Primorje.

Članki iz rubrike