Neca Falk Dobra karma

70 let najbolj znane slovenske rdečelaske

meghan harry new (3) Svet24.si

Oboževalcem gresta že kar pošteno v nos

suncic_pl_01.11.14 Reporter.si

Maja Sunčič: Naši levici se je dokončno ...

srečanje janša plenkovič Svet24.si

Po srečanju vrhov Slovenije in Hrvaške: na ...

Aleksandra Pivec Necenzurirano

Prvi kadrovski poraz Aleksandre Pivec

jelena karleuša Odkrito.si

Znan IQ Jelene Karleuše

marijana-batinić Njena.si

Skrušena Marijana Batinić: 'pretresena sem'

nu
nu
1 03.10.2018 17:07:22

Prekmurska ROMSKA ekipa spet igra! RAZKRIVAMO, kakšen je dogovor! In koliko kartonov je bilo na zadnji tekmi …

Napete razmere v drugi članski ligi MNZ Murska Sobota so se naposled umirile.

O zapletu v drugi članski ligi MNZ Murska Sobota smo že obširno poročali. Spomnimo, po incidentu na Tišini, v katerem je eden od igralcev Rome udaril in pljunil sodnika, so se delivci pravice čutili ogrožene in niso več hoteli voditi tekem ekipe iz Vanče vasi, kjer so bili zaradi takšnega odnosa ogorčeni.

Dva dvoboja Rome sta bila zaradi tega celo odpovedana, medtem so vse vpletene strani vendarle našle kompromis in nogometaši romskega moštva so se vrnili na igrišče. To je posledica sklepa, ki ga je MNZ Murska Sobota po sestanku vseh vpletenih strani sprejela v zvezi s sojenjem sodnikov MDNS Murska Sobota na preizkušnjah ŠD Roma.

"V kolikor ne bodo zagotovljeni normalni in optimalni pogoji za vse akterje tekem, se ŠD Roma zaradi ponavljajočih prekrškov ne opravlja več nobenih storitev. V primeru ponovnih kršitev se bo ukrepalo v skladu s pravilniki NZS (tudi izključitev iz tekmovanja). Omenjeni sklep velja tudi za vse ostale klube MNZ Murska Sobota," je pred dnevi zapisal predsednik MNZ Murska Sobota Danilo Kacijan in dodal: "Zadevo smo uredili in sodniki spet sodijo."

Ob koncu tedna je Roma gostila Apače in znova ostala praznih rok. Gostje so zmagali s 3:1, sodnik Sašo Habjanič pa ni imel zahtevnega dela, pokazal ni niti enega kartona.

Članki iz rubrike