dejan vunjak Odkrito.si

Dejan Vunjak ne zmore več

veronika ročeva Svet24.si

FOTO: "Otroci so umrli tu"; Rusinja z razgaljenimi...

nebesni svod Petisvet.si

Tedenski horoskop od 17.6. do 23.6. 2019

marjan šarec Svet24.si

Poslanci sprašujejo, Šarec odgovarja: S takšno ...

nicole Scherzinger Svet24.si

To je telo 40-letne Nicole, ki je prebolela ...

slimjoy naslovna Njena.si

5 preverjenih receptov, kako čim hitreje do ...

miha b Njena.si

Miha Božič po snemanju spoznal posebno dekle

nu
nu
1 03.10.2018 17:07:22

Prekmurska ROMSKA ekipa spet igra! RAZKRIVAMO, kakšen je dogovor! In koliko kartonov je bilo na zadnji tekmi …

Napete razmere v drugi članski ligi MNZ Murska Sobota so se naposled umirile.

O zapletu v drugi članski ligi MNZ Murska Sobota smo že obširno poročali. Spomnimo, po incidentu na Tišini, v katerem je eden od igralcev Rome udaril in pljunil sodnika, so se delivci pravice čutili ogrožene in niso več hoteli voditi tekem ekipe iz Vanče vasi, kjer so bili zaradi takšnega odnosa ogorčeni.

Dva dvoboja Rome sta bila zaradi tega celo odpovedana, medtem so vse vpletene strani vendarle našle kompromis in nogometaši romskega moštva so se vrnili na igrišče. To je posledica sklepa, ki ga je MNZ Murska Sobota po sestanku vseh vpletenih strani sprejela v zvezi s sojenjem sodnikov MDNS Murska Sobota na preizkušnjah ŠD Roma.

"V kolikor ne bodo zagotovljeni normalni in optimalni pogoji za vse akterje tekem, se ŠD Roma zaradi ponavljajočih prekrškov ne opravlja več nobenih storitev. V primeru ponovnih kršitev se bo ukrepalo v skladu s pravilniki NZS (tudi izključitev iz tekmovanja). Omenjeni sklep velja tudi za vse ostale klube MNZ Murska Sobota," je pred dnevi zapisal predsednik MNZ Murska Sobota Danilo Kacijan in dodal: "Zadevo smo uredili in sodniki spet sodijo."

Ob koncu tedna je Roma gostila Apače in znova ostala praznih rok. Gostje so zmagali s 3:1, sodnik Sašo Habjanič pa ni imel zahtevnega dela, pokazal ni niti enega kartona.

Članki iz rubrike