palestina Svet24.si

Bo Slovenija med prvimi priznala Palestino?

profimedia-0856756263 Svet24.si

Ukrajina bo v vojsko novačila zapornike

1664388706-21082006-3809c5aa897e1de8855faa79abd1a63c Necenzurirano

Konec stečaja cerkvenega Zvona: izgubljenih 800 ...

PERNULA mala seva-xx Reporter.si

Poglejte to razkošje nad Izolo: največja posest ...

jordan cigara Ekipa24.si

Pa to je noro! Neverjetna vila Michaela Jordana, ...

Barron pred nekaj meseci .. Odkrito.si

Barron Trump - Za to je zaslužna slovenska kri!

ekipa ilek stuhec Ekipa24.si

Kaj je narobe? Slovenci bežijo v tujino! Jih doma...

nu
nu
2 30.09.2018 07:37:35

Prekmursko MAŠČEVANJE! In to kar DVOJNO! Mura tokrat vzela mero OLIMPIJI

Aleš Cipot/fotolens.si
Sobota je bila dan za dve tekmi med Muro in Olimpijo.

Ko so pred kratkim v Murski Soboti gostovali nogometaši članske ekipe Olimpije, so navijači Mure domov odšli razočarani. In razjarjeni. Ne samo, da je Mura izgubila, številni so bili hkrati prepričani, da jih je glavni sodnik Damir Skomina močno oškodoval. No, zdaj so črno-beli dočakali maščevanje, ki je bilo kar dvojno. Čeprav je ključno poudariti, da se to ni zgodilo na glavnem odru. Že res, da sta bili odigrani kar dve tekmi med Muro in Olimpijo, toda zgolj v mladinski in kadetski slovenski ligi. Kljub temu so bili Prekmurci še kako zadovoljni, podmladek Mure je namreč dobil obe tekmi proti podmladku Milana Mandarića.


Mladinci Mure - tekmo si je ogledalo več kot 200 gledalcev - so slavili 2:0, potem ko je bil veliki junak domačih Filip Perčić. Hrvaški nogometaš, ki je že debitiral v Prvi ligi Telekom Slovenije, je zabil oba gola za Muro. Medtem so kadeti slavili s 3:1, četo nekdanjega prvoligaškega branilca Milana Anđelkovića so potopili Vito Štrakl, Jan Bruno Kralj in Luka Hari, medtem ko je edini gol za goste dosegel Haris Sadiković.

Med mladinci sta kluba po tokratni tekmi točkovno izenačena (10 točk, devet manj kot vodilni Maribor), med kadeti je Mura s šestnajstimi celo na drugem mestu, Olimpija pa z vsega sedmimi skromna enajsta. Novega športnega direktorja Olimpije Fabijana Komljenovića, ki pravi, da se bo sprva lotil predvsem urejanja mladinskega pogona, torej čaka kar nekaj dela ...

Značke: nk-mura, nk-olimpija

Članki iz rubrike