Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490 Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih ...

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 19.03.2018 17:50:04

Odštevanje do DERBIJA MURA - NAFTA. Vstopnica tudi za 30 evrov, v predprodaji pošlo že veliko dragocenih koščkov papirja

Drago Wernig - TAKA
Ravnica živi v pričakovanju prekmurske klasike v Fazaneriji.

Muraši so si zagotovili odlično popotnico za prihajajoči derbi z Nafto, ki bo v nedeljo v Fazaneriji. Ante Šimundža in njegovi varovanci so v Rogaški Slatini upravičili vlogo favorita in domače črno-bele ugnali s 3:0, kar je že njihova 16. zmaga v tem prvenstvu. Sobočani so še naprej prepričljivo na vrhu lestvice, pred Dravo imajo devet točk naskoka, kar je kakopak nadvse obetavno spoznanje v pričakovanju prestižnega in pomembnega obračuna z Nafto, ki je ob koncu tedna zaradi razmočene igralne površine na svojem stadionu ostala brez prvenstvene preizkušnje. Dvoboj s Taborom je prestavljen na 11. april, zato so se naftaši na igrišču z umetno travo v prijateljskem dvoboju udarili z Beltinčani in zmagali s 7:1, tako prepričljiv izid prav gotovo pomeni pozitiven dražljaj za ekipo, ki ji s klopi poveljuje Franc Fridl.

Najbrž niste presenečeni, da je zanimanje za prekmursko klasiko, ki se bo v nedeljo začela ob 15. uri, zelo veliko. Fazanerija bi morala biti polna. Sobočani pričakujejo, da si bo vroč obračun s tribun ogledalo okrog štiri tisoč gledalcev, da bi se takšen scenarij lahko uresničil, pa kaže tudi utrip navijačev med preprodajo vstopnic; včeraj do 17. ure je pošlo že več kot 600 kart.

Dragocene koščke papirja, med katerimi so po novem tudi VIP vstopnice, ki zagotavljajo spremljanje nogometa ob hrani in pijači, si je mogoče vsak med 10. in 14. uro zagotoviti v klubskih prostorih soboških črno-belih ter med 14. in 17. uro pri točilne pultu Mure na stadionu Fazanerija.

Cene vstopnic, odrasli: 8 evrov; otroci do 12. leta: 4 evre; VIP vstopnica: 30 evrov.

Značke: mura, nafta, derbi, vstopnice

Članki iz rubrike