tajda lekše Odkrito.si

Se je voditeljica na TV Slovenija dokončno ...

Shannon Hathaway Svet24.si

Mama ga je zalotila golega z učiteljico

tornado Svet24.si

Lahko uničujoče tornade pričakujemo tudi v ...

stari trg pri ložu Svet24.si

Župnika prebunkal, ker mu je posilil soprogo?

Justin Bieber Najstnica.si

Se je Justin Bieber vrnil k še enemu nekdanjemu ...

uvodna Petisvet

Očka, ne bo me več k tebi

blaz svab 2 ap Njena.si

Huda bolezen Blaža Švaba: kaj se dogaja z ...

STA
STA
4 12.11.2017 15:55:29

Ob derbiju tudi izgredi: Posebej sramoten vložek predstavnika Green Dragonsov - Ne boste verjeli KAKO IN NA KOGA se je spravil

Grega Wernig
Ob večnem sobotnem derbiju, ko so nogometaši Olimpije v prvi četrtfinalni tekmi pokala Slovenije v Stožicah premagali Maribor s 3:0 (2:0), je bilo po navedbah policije tudi nekaj manjših izgredov, peterici so zasegli pirotehnične izdelke, nesprejemljivo pa je bilo tudi ravnanje nekaterih med tekmo, saj so navijači večkrat prižgali bakle.

Ob zažiganju različnih navijaških rekvizitov je zagorel tudi stol na tribuni za gostujočo organizirano navijaško skupino Viol, so sporočili iz Policijske uprave Ljubljana.

Peterici, ki so jim zasegli pirotehnične izdelke, niso dovolili ogleda tekme in jih čaka še obdolžilni predlog. Plačilne naloge so izdali kršitelju zaradi uporabe pirotehničnega sredstva med prireditvijo, pripadniku domače navijaške skupine Green Dragons pa, ker je proti policistu na konju odvrgel steklenico. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil, ob tem pa preverjajo tudi pogoje za izrek prepovedi udeležbe na športnih prireditvah.

Značke: nogomet, izgredi

Članki iz rubrike