podgana Svet24.si

Po podgani v konzervi rjavega fižola se je le ...

Ptuj, zadolzevanje_3_delo na cesti Svet24.si

Zakreditirani do leta 2040, kaj bo z novimi ...

andrej zubicki zubitsky bobo Necenzurirano

Ruski oligarh prodaja Slovensko industrijo jekla

vila arboretum-pl1 Reporter.si

Hiša Joca Pečečnika na vodik? Bogataš gradi ...

maribor af Ekipa24.si

Sol na ljubljanske rane! Ste videli, kaj so ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

luka doncic dallas pm Ekipa24.si

Kar je 'pretepeni' in poškodovani Dončić ...

ro
ro
5 07.11.2017 08:36:16

Nekdanji up MARIBORA v dresu MURE: V Ljudskem vrtu sem preživel 23 mesecev PEKLA

Grega Wernig
Koroški napadalec se je v Fazaneriji znašel zelo dobro.

Rok Sirk je bil z dvema goloma mož odločitve na drugoligaškem derbiju na Ptuju. Koroški napadalec se je tudi sicer v Fazaneriji znašel zelo dobro, pred tem je devet let preživel v Ljudskem vrtu. In bil veliki up vijoličastih, a sta njegovo kariero zaznamovali hudi poškodbi kolena. Dvakrat je imel strgano sprednjo križno vez. Isto.

"Uf, to je črna pika v moji karieri. Prvič sem bil odsoten sedem mesecev, in ko sem se vrnil, se je na drugem ali tretjem treningu vse ponovilo. Vsega skupaj sem bil na prisilnem počitku 23 mesecev. Kot bi preskočil celoten mladinski staž in dejstvo je, da je bilo to zelo težko obdobje. In da, priznam, bile so tudi črne misli. Še zlasti po tem, ko sem moral še drugič na operacijo. Nisem vedel, kaj narediti. Neizmerno sem se trudil, da bi se vrnil čim prej. Po pet ur na dan sem preživel v fitnesu, bilo je zelo naporno. Komaj sem čakal, da bom spet lahko zaigral, tega sem se seveda nadvse veselil, potem pa se je vse skupaj ponovilo. Znova sem moral iti od začetka in ni bilo prijetno, nikakor ne, moram pa poudariti, da mi je klub namenjal izjemno podporo. Kljub poškodbi sem dobil novo pogodbo, kar mi je prav gotovo pomagalo, da sem zahtevne mesece vendarle preživljal nekoliko lažje. Za to bom Mariboru vedno hvaležen," se je najhujšega obdobja v življenju spomnil Rok Sirk.

CELOTEN POGOVOR, V KATEREM JE ROK SIRK SPREGOVORIL TUDI O KRITIKAH NAVIJAČEV MURE, PRIMERLJIVOSTI ČRNO-BELIH Z MARIBOROM IN ŠE MARSIČEM, SI PREBERITE V DANAŠNJI TISKANI IZDAJI EKIPE SN.

Značke: rok-sirk, mura, maribor

Članki iz rubrike