IMG-20240429-WA0004 Svet24.si

Foto: Za 30-letnega gornika na območju Šipkovega...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

Alya 2 Njena.si

Alya: 'Vsi pravijo Alya kdaj bo otroček'

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

nu
nu
18 20.09.2017 17:03:46

Kakšen SKALP! MURA zmore tudi s prvoligaši. Branilci pokalnega naslova POKLEKNILI v Fazaneriji (foto)

Aleš Cipot/Fotolens
Muraši so bili v osmini finala pokalnega tekmovanja boljši od Domžal.

Bilo je popolnoma jasno, da Domžalčanom v derbiju osmine finala pokalnega tekmovanja v Fazaneriji ne bo lahko, toda bržčas so le redki pričakovali, da bi lahko Ante Šimundža in njegovi varovanci presenetili branilce naslova. Pa so jih, črno-beli so slavili s 3:1 (3:1) in se popolnoma zasluženo uvrstili v četrtfinale.

mura domzale ac
Aleš Cipot/Fotolens
Gostje so sicer v 15. minuti povedli in zdelo se je, da so vodo speljali na svoj mlin, s pomočjo domačega vratarja Deana Šafarića je v polno zadel Rubin Hebaj. Toda gostitelji se niso vdali v usodo, krenili so po izenačenje in namen dosegli. Še več, do odhoda na odmor so poskrbeli za popoln preobrat in si zagotovili dva gola prednosti. Najprej si je v 32. minuti Dejan Milić po strelu Luke Bobičanca privoščil še večjo napako kot domači čuvaj mreže, v 38. minuti se je s prefinjenim strelom izkazal Žiga Kous, nakar se je Bobičanec pred odhodom na odmor mojtrsko izvedel prosti strel za 3:1, pred tem je bil izključen Žan Žužek, ki je Roku Sirku preprečil soočenje z domžalskim kapetanom.

kouter ac
Aleš Cipot/Fotolens
V nadaljevanju so si gostje prizadevali, da bi se vrnili v tekmo, a brez pravega uspeha, na drugi strani je Mura grozila iz protinapadov, a se izid ni več spremenil. Napredovali so tudi Celjani, ki so slavili na Ptuju, Dravo so ugnali s 3:0; dvakrat se je med strelce Mitja Križan, enkrat je bil uspešen Jucie Lupeta.

Članki iz rubrike