kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 16.08.2017 10:01:25

Koprčani prvič po mrku na uradni tekmi. Z novimi obrazi in trenerskim dvojcem

Grega Wernig
Danes še osem tekem 1. kroga Pokala Slovenije.

Po treh torkovih je danes na sporedu še osem tekem 1. kroga Pokala Slovenije. Na delu bodo trije prvoligaši in vse tri čakajo gostovanja pri ambicioznih drugoligaših, kakšen bi se lahko tudi 'opekel'. Krčani se bodo predstavili v prestolnici, kjer bodo merili moči z Ilirijo, Marijan Pušnik in njegovi varovanci odhajajo v Sežano, kjer Tabor sanja presenečenje, Celjane čaka obračun v Lendavi. "Nafta je resna ekipa, ki ima v 2. SNL visoke ambicije. Pokal je specifično tekmovanje, resnično nekaj posebnega, v eni tekmi si ne smeš privoščiti napake. Maksimalno bomo morali biti osredotočeni na srečanje od prve do zadnje sekunde. Naš namen je jasen, v Lendavo seveda gremo po zmago. Kakovost je na naši strani, kar moramo potrditi na igrišču," pravi celjski kapetan Jure Travner.

Navijači Mure verjamejo, da bodo njihovi ljubljenci prepričljivi tudi proti Zarici, številne oči pa bodo gotovo uprte na Bonifiko, kjer bo Koper odigral prvo uradno preizkušnjo, odkar je postal nekdanji prvoligaš, v prihajajočem obdobju se bo za točke boril v četrtem kakovostnem razredu tekmovanja v Primorski ligi. V ekipi zdaj prevladujejo mladi igralci, zato pač ni presenečenje, da jo vodita vodja nogometne šole Oliver Bogatinov in trener mladinske ekipe Iztok Kavčič. Od igralcev s prvoligaškimi izkušnjami naj bi proti Korotanu zaigrala le Igor Nenezić in Marko Krivičić.

Danes ob 16. uri: Ilirija – Krško, Akumulator – Jadran Dekani, Videm – Radomlje, Mura – Zarica, Tabor – Rudar, Drava – Brda; ob 18. uri: Nafta – Celje, Koper – Korotan; torkovi izidi: Beltinci – Aluminij 0:3 (0:0), Hotiza – Krka 1:2 (0:0), Šampion – Tolmin 5:3 (po enajstmetrovkah).

Članki iz rubrike