Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490 Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih ...

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

marjetka-voglar-in-rudi-mlakar, poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Rudi premagal vse ovire in zanetil ljubezen

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
1 17.02.2017 08:53:07

Aleš Zavrl: Spremembe so nujen sestavni del življenja posameznika

Nikola Miljković
Aleš Zavrl, ki je na četrtkovi seji izvršnemu odboru Nogometne zveze Slovenije podal svojo odstopno izjavo, bo od 1. marca naprej na Evropski nogometni zvezi (Uefa) prevzel vodenje oddelka za licenciranje in finančni fair play.

Zavrl je vlogo generalnega sekretarja NZS opravljal od februarja 2010, v tem času pa je slovenska krovna nogometna organizacija izpeljala reorganizacijo strokovne službe, ki je, kot pravijo na NZS, postala moderna in mednarodno primerljivo organizacija.


"Veseli me, da sem v svojih mandatnih obdobjih lahko odgovorno prispeval k razvoju slovenskega nogometa. Tudi v prihodnje bom z navdušenjem spremljal slovenski nogomet in implementacijo zastavljene strategije, ki bo NZS zagotovila stabilnost njenega delovanja tudi v prihodnje. Prepričan sem, da so spremembe nujen sestavni del življenja posameznika in da so lahko koristne tudi pri delovanju organizacije. Zato vsaka nova priložnost pomeni hkrati tudi nov izziv, ki ga je treba upravljati z znanjem in izkušnjami, ki smo jih nabrali v teh letih," je ob svojem slovesu z NZS dejal Zavrl, ki je med drugim organizacijsko vodil projekt Južna Afrika 2010, ko se je slovenska reprezentanca za zdaj zadnjič uvrstila na veliko tekmovanje.

"Alešu Zavrlu se zahvaljujem za njegovo predano in strokovno delo ter izjemen pečat, ki ga je pustil v slovenskem nogometu. Želim mu vse dobro na novi poklicni poti, prepričan pa sem, da bo tudi na svoji odgovorni funkciji na Uefi še naprej pomagal slovenskemu nogometu," pa je dejal Radenko Mijatović, predsednik NZS, ki bo moral v prihodnjih tednih poiskati ustrezno rešitev za odhajajočega Zavrla.

Značke: nzs, slovenija, uefa

Članki iz rubrike