stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

drama prenova-pl Reporter.si

Namesto države bo služil zasebnik: 2,55 milijona...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

ro
ro
0 26.10.2016 08:25:49

Šok: Dokončni mrk haloškega nogometa

Arsen Perić
Drugoligaško tekmovanje bo v nadaljevanju sezone okrnjeno, poslej se bo za točke borilo le še devet ekip. V Zavrču so se namreč odločili, da se ne gredo več, in izstopili iz lige, krivo je pomanjkanje denarja. In zdi se, da se bo zgodil tudi dokončni konec haloškega nogometa, ki je še pred kratkim ponujal pravljično podobo. Mrk! Dolgovi kluba so očitno preveliki, obeta se stečaj.

Nogometaši Zavrča so v dozdajšnjem delu prvenstva na drugoligaškem prizorišču odigrali 12 tekem. Zmagali so le enkrat, štirikrat so igrali neodločeno in sedemkrat izgubili, kar jih uvršča na predzadnje mesto na lestvici. Sedem točk je zbrala tudi Zarica, ki je na dnu zaradi slabše razlike v golih, vendar to zdaj niti ni več pomembno. Ker so Miran Emeršič in njegovi varovanci v soboto proti Krki, ki je zmagala z 2:1, odigrali zadnjo tekmo v tem prvenstvu. V klubu so namreč ocenili, da je tekmovanje v drugem kakovostnem razredu v tem trenutku tako velik zalogaj, da ga ne bi zmogli in bi jih finančno preveč izčrpal, zato so vodilni možje kluba sprejeli drastičen ukrep – odločili so se za izstop iz lige.


O tem so po naših informacijah v ponedeljek popoldne obvestili igralce in včeraj dopoldne še vodstvo tekmovanja oziroma sedež NZS, a za zdaj uradnega odziva z Brda pri Kranju še ni bilo. V krovni nogometni organizaciji si bržčas prizadevajo prepričati Haložane, naj si vendarle premislijo, toda vse kaže, da so trdno odločeni vztrajati pri svojem namenu. Toda to še ni vse, obeta se še hujši scenarij.

CELOTEN ČLANEK SI LAHKO PREBERITE SAMO V SREDINI TISKANI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI SI JO LAHKO ZAGOTOVITE TUDI NA TRAFIKA24.SI!

Značke: zavrč, miran-vuk, 2.-snl

Članki iz rubrike