tim kevin ravnjak 1 Dobra karma

Udarci usode: športnik zaradi poškodbe glave in ...

ana maria mitic 4 Svet24.si

Ana Maria Mitič je razkrila skrivnost izgube ...

UV2 simon miranda-pl Reporter.si

Politične trofeje usodne ženske: katere ...

kos patria Svet24.si

Strokovnjak, v katerem vidijo operativca globoke ...

POL20150214_BOR1080-2 Necenzurirano

SDS je globoka država #kolumna

križevniška-ulica Odkrito.si

Vandali na Križevniški

barara Njena.si

Ljubezen po domače: Barbara pokazala nosečniški...

nu
nu
0 09.07.2015 09:32:22

Kamerunec in Argentinec v tretji ligi

Arsen Perić
V dresu Komende bosta igrala tudi nogometaša iz Argentine in Kameruna.

Nogometna zveza Slovenije (NZS) je včeraj potrdila kar nekaj prestopov, dva nova nogometaša ima tudi Komenda. Gre za klub, ki nastopa v 3. SNL – center, komendski nogometaši so preteklo sezono končali na 12. mestu. V prihodnje bodo pričakovanja kluba še večja, v Komendo sta se namreč preselila dva zanimiva tuja nogometaša, ki sta že nastopala tudi v prvi slovenski nogometni ligi.

Nova člana Komende sta postala Argentinec in Kamerunec. Prvi sliši na ime Maximiliano Klebčar, gre za 28-letnega nogometaša slovenskih korenin. Klebčar je v Slovenijo prišel leta 2010, ko je podpisal za Celje, kasneje je bil tudi pri Interblocku. Klebčar ima za sabo sedem tekem v 1. SNL, dvakrat se je vpisal tudi med strelce.

Novinec pri Komendi je tudi Dinnyuy Kongnyuy, 27-letni kamerunski napadalni vezist, ki ga je pot v Slovenijo prinesla leta 2008. Takrat je podpisal za Domžale, kasneje je bil še pri Celju, Bravu, Interblocku, v Črnučah, pri Triglavu in tudi Ivančni Gorici. Kongnyuy je v 1. SNL odigral 42 tekem in se trikrat vpisal med strelce.

Članki iz rubrike