kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ro
ro
0 02.06.2015 14:05:30

Telefon ni zvonil

Nikola Miljković
Kidričani bodo v nekaj dneh težko preboleli šok, ki so ga doživeli v Krškem, kar je še en razlog, zakaj so Goričani v dodatnih kvalifikacijah v vlogi velikih favoritov.

Drugoligaški razplet bolj dramatičen, kot je bil, ne bi mogel biti. Krčani so si v 93. minuti dvoboja z Aluminijem zagotovili vstopnico med elito in tekmece poslali v dodatne kvalifikacije. Prvi del le-teh je na sporedu že jutri, ko bodo Damijan Romih in njegovi varovanci gostovali v Novi Gorici.


Osuplost je sicer najbolj blaga beseda, s katero bi lahko opisali stanje duha med Kidričani po obračunu na Stadionu Matije Gubca, in tudi predsednik razočaranja ni skrival. "Takoj sem sedel v avto in se odpravil proti domu. Še dobro, da nisem bil sam in mi ni bilo treba voziti, na srečo je bil med sopotniki tudi zdravnik. Po takšnem šoku se človeku pač lahko zgodi marsikaj. Mislim, da med vožnjo nismo spregovorili niti besede," je včeraj popoldne razkril Zvonko Jevšovar, ko je vendarle minilo že dovolj časa, da se je vsaj za silo umiril.

"Prijatelji in znanci so očitno zelo dobro vedeli, kako se počutim. Mislim, da v nedeljo nisem prejel niti enega telefonskega klica. Pustili so me pri miru," se je nasmejal prvi mož Aluminija in nato misli usmeril v Novo Gorico. "Gostitelji so absolutni favoriti, o tem ni niti najmanjšega dvoma. Tako zaradi kakovosti kot psihičnega stanja naših igralcev. Po Krškem se bo težko pobrati, tega se dobro zavedamo. Gorica je v vzponu, mi v prostem padu."

Članki iz rubrike