Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
02.09.2024 06:16:49
Deli članek:

V glavo: Po hudem šoku se je oglasil Drkušić, sporočilo Slovenca bi morali prebrati vsi

Slovenski reprezentant je na gostovanju s svojo Crveno zvezdo doživel neprijeten dogodek.

Slovenski reprezentant Vanja Drkušić debija v dresu Crvene zvezde ne bo ohranil v najlepšem spominu. Kakšno minuto pred koncem prvega polčasa so navijači Radničkega na zelenico zmetali kar nekaj pirotehničnih sredstev, topovski udar pa je eksplodiral v neposredni bližini Slovenca. Šok je bil tako močan, da ni mogel nadaljevati z igro, ob polčasu je ostal na klopi za rezerve.

"Debi za moj ljubljeni klub, sanjal sem o tem trenutku vse od trenutka, ko sem začel z nogometom in dobil prvi dres Crvene zvezde. Danes se je zgodilo nekaj, kar ne bi smelo biti del športa. Petarda, ki je priletela na zelenico, je eksplodirala v moji neposredni bližini. Na srečo nisem težko poškodovan, ampak ob tej priložnosti pozivam vse navijače, naj svojo ekipo spodbujajo na pravi način - s spoštovanjem in ljubeznijo do športa. To vsekakor ni početje, ki bi si ga želeli videti pri generacijah, ki prihajajo za nami. Čestitke ekipi za zelo pomembno zmago," je po tekmi zapisal Drkušić.

Drugi Slovenec pri Crveni zvezdi Timi Max Elšnik je odigral celo tekmo, Zvezda pa je slavila z golom Mirka Ivanića v 85. minuti.