joe biden Svet24.si

Biden naj bi razmišljal o umiku, če mu ...

živila, trgovina Svet24.si

Kupci prisegajo na nizko ceno bolj kot na ...

PREMOGOVNIK VELENJE Necenzurirano

Odločilni meseci za usodo TEŠ6: zapiranje ...

1717959349-dsc02720-1717959247314 (1) Reporter.si

Mesarsko klanje v SLS: kako je Petru Gregorčiču ...

kek jankovic Ekipa24.si

Epsko! Ljubljanski župan sprejel nogometno ...

Katarina Braniselj Njena.si

Ponesrečena Planetova voditeljica že prestala ...

slovenija hrvaska 3 Ekipa24.si

Oglasil se je tudi zelo kritizirani selektor ...

nu
nu
2 04.06.2024 18:14:54

Dinamo Zagreb prišel po slovenskega zvezdnika! Poglejte ta prizor na tribunah ... (foto)

alesfevzer.com
Slovenskemu reprezentantu se obeta izjemen prestop.

Eden najboljših slovenskih nogometašev, standarden član začetne Slovenije in eden od glavnih adutov Matjaža Keka na prihajajočem Euru v Nemčiji Adam Gnezda Čerin bo kot vse kaže poleti zamenjal delodajalca. AGČ je sicer izjemno pomemben člen začetne enajsterice grškega velikana Panathinaikosa, kjer pa je, verjeli ali ne, eden izmed najslabše plačanih nogometašev. Ker so pogajanja o podpisu nove pogodbe z Grki že pred časom zašla v slepo ulico, kar smo tudi pisali v našem časniku, saj pri Panathinaikosu niso pripravljeni Čerinu ponuditi finančnih pogojev, kakršne bi si brez dvoma zaslužil, je bolj ali manj jasno, da bo 24-letnik poleti zamenjal delodajalca. 

Gnezda Čerin
Luka Vovk
Zanimanja zanj ne manjka, najbolj konkreten pa je zagrebški Dinamo, ki je ravno Slovenca označil kot glavno prestopno tarčo v poletnem prestopnem roku. Kot nam je uspelo izvedeti, naj bi bili Zagrebčani pripravljeni Grkom odšteti zelo zajetno odškodnino za Čerina, ob tem naj bi odličnemu slovenskemu vezistu ponujali tudi izjemne finančne pogoje. Da je zanimanje modrih iz hrvaške prestolnice še kako resno, pa smo se lahko prepričali tudi na prijateljski tekmi med Slovenijo in Armenijo.

velimir zajec marko maric
Na VIP tribuni največjega slovenskega stadiona sta namreč sedela in vsak Čerinov korak budno spremljala novi prvi mož Dinama, legendarni Velimir Zajec, ki je v Ljubljano prispel v družbi športnega direktorja Zagrebčanov Marka Marića. 

Članki iz rubrike