zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

sveca Ekipa24.si

Groza! Tragična nesreča mladega Slovenca! Komaj ...

STA
STA
16 20.12.2023 07:33:10

Kakšna drama Jana Oblaka! Tri minute pred koncem je vodil s 3:1 nato pa ... šok! (video)

Profimedia
Nogometaši madridskega Atletica slovenskega reprezentančnega vratarja Jana Oblaka so v tekmi 18. kroga španske lige igrali neodločeno 3:3 s Getafejem. Na ta način so po točkah ujeli Barcelono. Vodilni v ligi Girona, Real Madrid in po novem četrta Barcelona bodo tekme tega kroga igrali v sredo in četrtek.

Oblak - branil je celo tekmo - in soigralci so imeli priložnost, da bi z zmago skočili pred Barcelono z dvema točkama naskoka. Bili so blizu uspehu, a nazadnje so se z remijem le točkovno izenačili s Katalonci.

Delo je atletom sicer otežil Stefan Savić, ki je v 38. minuti dobil drugi rumeni karton. A kljub igralcu manj je Oblakova ekipa še pred polčasom povedla, v 44. minuti je zadel Antoine Griezmann.

A v 54. minuti je Oblak klonil. Slovenski vratar je žogo le odbil, spretno pa jo je z glavo v gol potisnil Borja Mayoral. Toda Alvaro Morata je v 63. znal odgovoriti z novim vodstvo za rdeče-bele, potem pa je sodnik po ogledu posnetka pokazal še na belo točko, s katere je vodstvo povišal Griezmann. V 87. je za napet zaključek z znižanjem na 2:3 poskrbel Oscar Rodriguez, ko se je po njegovem strelu žoga odbila in presenetila Oblaka.



Že globoko v dodatku pa je sodnik po ogledu posnetka zaradi igre z roko dosodil enajstmetrovko za Getafe, ki jo je Mayoral spremenil v izenačenje za končnih 3:3.

V prvi torkovi tekmi je Valencia v gosteh premagala Rayo Vallecano z 1:0, v obračunu z dna lestvice pa je Sevilla s 3:0 premagala Granado.

Barcelona bo v sredo gostila Almerio, medtem ko bo s 44 točkami presenetljivo vodilna ekipa la lige Girona v četrtek gostovala pri Betisu. V četrtek bo igral tudi Real, ki zaostaja dve točki, gostoval bo pri Alavesu.

Značke: nogomet, španija

Članki iz rubrike