pirc musar bql Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu ...

asfinag Svet24.si

Z avtoceste rešili izgubljeno mamo raco in devet ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

Barron pred nekaj meseci .. Odkrito.si

Barron Trump - Za to je zaslužna slovenska kri!

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

nu
nu
0 24.05.2023 09:12:51

Kaj se dogaja z Luko Elsnerjem? Vse je bilo pripravljeno na slavje, zdaj pa ...

Luka Elsner z nepričakovanim razpletom sezone.

Pri francoskem Le Havru, ki ga v letošnji sezoni zelo uspešno vodi slovenski trener Luka Elsner, je bilo že v ponedeljek vse pripravljeno na veliko slavje in na preboj med francosko elito. A domači gledalci so videli poraz z 0:2, boljši je bil Valenciennes, Elsner pa je s svojimi varovanci zapravil prvo priložnost za preboj v ligue 1 po 14 letih.


Da bi bile skrbi za Elsnerja nekoliko večje, je njegov Le Havre po 32 tekmah neporaženosti zabeležil drugi zaporedni poraz. Prej je v celotni sezoni izgubil le enkrat. Seveda skrbi za veliko paniko še vedno ni, Le Havre si lahko napredovanje zagotovi v petek, a vendarle je nekaj grenkega priokusa po zares sanjski sezoni. "Prejeli smo učno uro zrelosti. To ni bil Le Havre, kot ga poznam. Tisti Le Havre se trudi in tekmecu ne ponudi ničesar. Moramo se vrniti k svojim vrednotam," je po tekmi povedal Elsner.

Do konca ligue 2 sta še dva kroga, Le Havre ima pred drugim Bordeauxom dve točki prednosti, pred tretjim Metzom pa pet. V prvo ligo napredujeta dve ekipi, a prepričani smo lahko o tem, da Elsner razmišlja le o prvem. Po tako sanjski sezoni je to edino logično ... Novo priložnost bo imel Elsner v petek ob 20.45, ko go gostoval na Korziki pri Bastii.

Značke: luka-elsner, le-havre

Članki iz rubrike