Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
0 01.09.2022 09:16:00

Ufff, kakšen dvoboj! Vroči Šeško in Deželak sta se pomerila ena na ena, glejte, kdo je zmagal! (video)

V sredo se je zgodil težko pričakovan obračun med Miho Deželakom in Benjaminom Šeškom.

Jutranji radijski šov Denis Avdić Show na Radiu 1 se je v ponedeljek vrnil v vsem svojem sijaju, glavni obraz jutranjega programa pa je imel za svojega kolega Miho Deželaka pripravljen prav poseben izziv.

Na zadnji avgustovski dan se je moral pomeriti v igri ena na ena z najbolj vročim slovenskim nogometašem Benjaminom Šeškom, dvoboj se je odvil kar na stadionu Salzburga, za katerega slovenski reprezentant tudi igra, brez presenečenja pa ni šlo.

Ker si priljubljeni voditelj Denis Avdić za Deželaka vedno izmisli kaj posebnega, je bil dvoboj malce drugačen od pričakovanega, Deželak se je namesto v nogometu, kjer bi bila premoč preprosto prevelika, z mladim Slovencem pomeril v priljubljeni igri Človek ne jezi se. No, vseeno pa je zmagal je slovenski nogometni zvezdnik, Deželak se je moral zadovoljiti s prav tako odličnim drugim mestom. Kako je vse skupaj potekalo in kako se je Deželak pripravljal na nogomet, na koncu pa za las ostal brez preobrata v družabni igri, si lahko ogledate v spodnjem posnetku.

Šeška sicer pravi spektakel čaka 24. septembra v Stožicah, ko se bo v ligi narodov skupaj s slovenskimi reprezentančnimi soigralci pomeril z Norveško. V Stožice prihajata tudi vroča norveška zvezdnika Martin Odegaard in Erling Haaland, dvoboj pa se bo začel ob 18. uri.

Je pa bila na dogodku v Salzburgu prisotna tudi ekipa tiskane Ekipe SN, tako da si boste lahko obsežno reportažo o zakulisju dogodka in še o mnogih zanimivih Šeškovih dogodivščinah v tem avstrijskem mestu prebrali v petkovi številki tega časnika, v sobotni pa vas čaka veliki intervju z vročim slovenskim nogometašem, v katerem razkriva marsikaj o svoji preteklosti, sedanjosti in prihodnosti.  

Članki iz rubrike