Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Srbski igralec Sergej Trifunović Svet24.si

Igralec Sergej Trifunović ponovno v primežu ...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
1 27.07.2022 09:58:59

Prestopna bomba: Andraž Šporar odhaja iz Sportinga, okrepil bo tega velikana!

Profimedia
Andraž Šporar bo zamenjal delodajalca.

Slovenski reprezentančni napadalec Andraž Šporar bo po pričakovanjih zapustil Sporting iz Lizbone. Potem ko je minulo sezono kot posojeni nogometaš zeleno-belih preživel v Angliji, kjer je igral za tamkajšnjega drugoligaša Middlesbrough, bo zdaj po naših informacijah dokončno zapustil portugalskega velikana. 


Svojo kariero bo 28-letnik nadaljeval v Grčiji, kjer bo podpisal štiriletno pogodbo z grškim velikanom Panathinaikosom. Zeleni iz Aten, ki so imeli v zadnjih letih veliko finančnih težav, se počasi znova vračajo tja, kjer so nekoč že bili - v vrh grškega nogometa. Potem ko so v minuli sezoni osvojili grški pokal - v finalu so premagali favorizirani PAOK, za katerega igra Jasmin Kurtić - in v grškem prvenstvu osvojili četrto mesto, želijo v novi sezoni narediti še korak naprej. 

Pred tedni so se pri Panathinaikosu že okrepili z enim slovenskim reprezentantom, Adamom Gnezdo Čerinom, zdaj se bodo torej še z drugim. Za Andraža Šporarja so pripravljeni zelo globoko seči v svoj žep. Kot nam je uspelo izvedeti, naj bi Grki Portugalcem nakazali kar 3 milijone evrov odškodnine, ob tem so jim pripravljeni prepustiti tudi določene odstotke od naslednje prodaje. Kako zelo si Grki želijo Šporarja pa navsezadnje priča tudi podatek, da bo slovenski reprezentančni napadalec najboljše plačani nogometaš pri Panathinaikosu ... 

Članki iz rubrike