pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

nu
nu
3 25.07.2022 10:23:12

Ta odgovor razkriva marsikaj! Oglasil se je agent Benjamina Šeška: Izlet v Anglijo? Takole je ...

Profimedia
Agent Benjamina Šeška komentiral govorice o prihodnosti velikega slovenskega upa.

Sezona, od katere si Benjamin Šeško obeta ogromno, se postopoma začenja in začenja se sanjsko. Benjamin Šeško v dresu Salzburga postaja vse bolj vroč, ob pomembnejši vlogi pa je hitro postal prvo ime rdečih bikov. O tem, da je 19-letni napadalec zablestel na prvi pokalni preizkušnji in na predzadnjem pripravljalnem obračunu z Ajaxom, smo že poročali, temu pa je konec preteklega tedna dodal še prvi ligaški zadetek v novi sezoni. Odlične predstave v zadnjih tednih že dvigajo ceno slovenskega reprezentanta, ki se je znova znašel na radarju nekaterih najelitnejših evropskih klubov.


Pred tedni so Angleži najprej glasno govorili o zanimanju Tottenhama in Liverpoola, o povezavah z Manchester Unitedom je pisal tudi dobro obveščeni italijanski novinar Fabrizio Romano, konkretne govorice pa je podkrepil tudi agent 19-letnika Elvis Bašanović. Ta je že sredi prejšnjega tedna na svojih družbenih omrežjih objavil fotografijo z letališča, na njej je bil pripet napis, ki je spraševal o destinaciji. Kmalu zatem je sledila še fotografija, s katere je bilo razvidno, da se agent nahaja ob reki Tyne v Newcastlu. Angleške medije so hitro zasula ugibanja, ali novi superbogati arabski lastniki pripravljajo prestop talentiranega napadalca.

O namenu njegovega »izleta« na vzhodno obalo Otoka smo konec prejšnjega tedna vprašali Bašanovića. »Ne bi komentiral zadeve Newcastle. Glede Benjaminove prihodnosti lahko samo rečem, da je srečen v Salzburgu in da bodo vse odločitve v prihodnosti sprejete tako kot v preteklosti; na podlagi natančne analize, kaj je najboljši korak za njegov razvoj in kdaj je pravi čas zanj,« nam je odgovoril agent slovenskega dragulja.

Članki iz rubrike