Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
17 16.04.2022 14:34:24

Neverjetna ČEFERINOVA OBLJUBA slovenski oblasti: Za VSAKO NJIHOVO LAŽ bom TRIKRAT DAL ...

Profimedia
Aleksander Čeferin v svojem slogu.

Predsednik Uefe je v obsežnem intervjuju za Večer med drugim še odločneje kot kadarkoli v zadnjem obdobju obračunal s slovensko oblastjo in v pričakovanju volitev napovedal, da bodo ljudje znali ravnati pravilno ter izbrati prav. Med drugim pa je Čeferin tudi dal prav posebno obljubo, s katero je dal zelo jasno vedeti, kaj si misli o strupenih puščicah, ki prihajajo z naslova vlade oziroma v prvi vrsti njenega predsednika ter njegovih satelitov. 

"Mene njihova histerija in jeza še dodatno spodbudita. Po tem intervjuju bom zagotovo spet tarča kritik in umazanih laži, a s tem lahko povsem mirno živim. Spomnim se, da so v slovenskem strankarskem glasilu retuširali neko mojo fotografijo, da se je ob meni znašel morilec. Si predstavljate raven teh ljudi? To je psihopatski pristop. Priča smo odsotnosti vseh moralnih vrednot. To je tisto, kar me moti v Sloveniji. Nekateri ljudje se ustrašijo, mene pa razdražijo. Na vsako njihovo laž bom dal še tri intervjuje."

Ob tej obljubi je Čeferin še dodal: "Predvsem se ne smemo pustiti prestrašiti, poleg tega pa moramo začeti spoštovati drug drugega. Ogromno ljudi mi čestita, da odlično govorim v intervjujih, jaz pa jim rečem, da naj tudi sami povedo svoje mnenje. Zelo je narobe, če imajo kup izgovorov in so raje tiho. Bolj ko bodo pljuvali po meni, več bom povedal. Čeprav zagotovo nimam enakega mnenja z vami, to še ne pomeni, da se moramo zmerjati in žaliti. Na to ne bom nikoli pristal. Moramo vedeti, da Slovenci nismo primitiven narod, ki se žali in zmerja."

Značke: čeferin, vlada, intervju

Članki iz rubrike