stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
1 10.04.2022 14:28:14

Tako BESNEGA OBLAKA še niste videli! Posnetek njegove poteze SE ŠIRI KOT POŽAR, javnost pa razdeljena (VIDEO)

Slab teden za madridski Atletico. Po porazu na prvi četrtfinalni tekmi lige prvakov so Jan Oblak in soigralci izgubili še z Mallorco.

Za obe ekipi, ki sta se srečali v Palmi de Mallorci, so bile točke nujno potrebne – domačini jih krvavo potrebujejo v boju za obstanek, gostje pa v boju za uvrstitev v ligo prvakov. Atletico je na četrtem mestu, a ima po zmagi Betisa v Cadizu le točko prednosti pred zeleno-belimi iz Seville.

Potem ko so morali požreti marsikatero pikro pripombo zaradi izrazito obrambnega pristopa med tednom v Manchestru, pa vseeno prejeli zadetek in zdaj v boju za polfinale lige prvakov proti Cityju zaostajajo, so se varovanci Diega Simeoneja presenetljivo včeraj spotaknili še v domačem prvenstvu. To je bil zanje že osmi poraz v la ligi.

Po vodilnem zadetku domače ekipe so Madridčani silovito krenili v napad, a čas ni bil njihov zaveznik. Ko je tekla že 87. minuta je za vrati slovenskega reprezentanta prišlo do kratkega stika med njim in dvema mladima pobiralcema žog. Slednja sta imela za reklamnimi panoji pri sebi dve žogi, a Oblaku ju nista želela dati. Da bi gostom ukradla nekaj sekund, sta se naredila 'Francoza', Oblak pa za njun pretkan načrt ni imel potrpljenja. Nagnil se je čez reklamni pano in v ihti začel grabiti, zdaj po eni, zdaj po drugi žogi. Ko mu je naposled uspelo iztrgati eno okroglo usnje, je z ostrim pogledom proti fantoma jasno pokazal svoj jezni obraz.

Večji del španske javnosti je Slovenca obsodil, češ ravno Atletico je tovrstno (nešportno) zavlačevanje razvil do perfekcije, a vendarle so glasni tudi tisti, ki obsojajo takšne poteze pobiralcev žog - ne glede za kateri klub gre.

oblak

Članki iz rubrike