Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
rb
rb
04.02.2022 10:45:43
Deli članek:

ROBERT BERIĆ ima nov klub, odhaja v OBALNO VELEMESTO! Da je zahteval 140.000 evrov MESEČNE PLAČE? Takole je ...

Reuters

Izkušeni napadalec rešil svoj nadaljnji status.

Potem ko je postalo jasno, da Roberta Berića igranje v ZDA ne mika več, je kar nekaj časa viselo v zraku, da bi si znova utegnil nadeti dres Saint-Etienna. Navijači so celo začeli podpisovati peticijo za njegovo vrnitev, ampak dogovora o vnovičnem sodelovanju naposled vendarle ne bilo. A ne zato, ker naj bi slovenski napadalec zahteval 140 tisoč evrov mesečne plače, kot poročajo nekateri v Franciji. Po naših informacijah je to zelo daleč od resnice, zato pa je dejstvo, da bo izkušeni Krčan kariero nadaljeval v enem od kitajskih prvoligašev, o čemer smo pisali na začetku tedna.

"Drži, pogodba je podpisana. Klub prestopa za zdaj ni potrdil, ker je treba urediti še nekaj formalnosti, a bo to naredil v prihodnjih dneh. Zadeva je rešena," je novo poglavje 30-letnega napadalca potrdil njegov zastopnik Amir Ružnić, toda novih delodajalcev ni želel razkriti. "Takšen je dogovor. To bodo kmalu storili oni," je pojasnil skrivnostno držo, toda zdi se, da je vse jasno. Posamezni mediji v najštevilčnejši državi na svetu zagotavljajo, da je novo moč s sončne strani Alp v svoje vrste privabil Tianjin Jinmen Tiger, ki se je v nedavno končanem prvenstvu krčevito boril za obstanek med elito. Da potrebujejo igralca, ki bi izboljšal učinkovitost, zelo nazorno razkriva podatek, da je najboljši strelec ekipe, ki igra na stadionu, ki sprejme 54.696 gledalcev, dosegel štiri zadetke.
Podpisal je dveletno pogodbo, ki mu bo v obalnem velemestu z več kot 15 milijoni prebivalcev menda navrgla dva milijona evrov. Robert Berić naj bi se novim soigralcem na pripravah pridružil v zadnjih dneh februarja oziroma v prvem tednu marca, začetek novega prvenstva pa je predviden aprila.