sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

kidd doncic 23 pm Ekipa24.si

Hahaha!!! Po spotakljivih vzdihih Luka Dončić ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Renato šokiral z maščevanjem

Scheffler 23 pm Ekipa24.si

Številka ena na svetu v lisicah! Ne boste ...

ro
ro
0 12.12.2021 10:48:15

Ko DVA GOLA Jana Mlakarja v gosteh NISTA DOVOLJ za zmago! Uf, kaj si je privoščil Hajduk, to se zgodi zelo redko … (video)

Dalmatinski ponos remiziral v Zagrebu.

Nogometaši Lokomotive in Hajduka so v 19. krogu hrvaškega prvenstva odigrali noro tekmo, zagrebško-splitski spopad se je na stadionu v Kranjčevićevi ulici v prestolnici razpletel z izidom 3:3. Gostitelji so vodili z 1:0 in 2:1, Dalmatinci so v končnici poskrbeli za preobrat in si zagotovili prednost s 3:2, naposled se je končalo z delitvijo plena.

Eden od osrednjih akterjev izjemno zanimivega obračuna je bil Jan Mlakar, ki je bil član začetne splitske enajsterice, slovenski napadalec se je dvakrat vpisal med strelce. Najprej je žogo iz bližine za 2:2 potisnil v mrežo v 76. minuti, pet minut zatem je vajo ponovil za 2:3, prvi gol za goste je dosegel Marko Livaja. Vse je kazalo, da se bodo Dalmatinci veselili vsega izkupička, toda kmalu zatem je Nikola Katić zatresel lastno mrežo in postavil končni izid. A verjeli ali ne, to ni bil edini avtogol zasedbe s Poljuda, že v 11. minuti je svojega vratarja za prvo vodstvo gostiteljev premagal tudi Josip Elez.

"Ko dosežeš tri gole in ne zmagaš, potem nekaj ni v redu. Moraš se pogledati v ogledalo in se vrniti k delu, saj si ne želimo, da bi se nam kaj takega ponovilo," je po drami med drugim dejal trener Hajduka Valdas Dambrauskas.

Splitčani, ki jih je v obup spravljal tudi nekdanji vratar Domžal Krševan Santini, ki se je izkazal z nekaj izjemnimi obrambami, prav tako menijo, da so bili v sodniškem dodatku opeharjeni za najstrožjo kazen, ko je Tihomir Pejin spregledal igranje z roko enega od domačih igralcev. Oziroma ga ni kaznoval, na začudenje gostov se ni odzval niti VAR ...

Članki iz rubrike