Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

mbappe Ekipa24.si

"Tako hitro kot teče Mbappe, sem jaz tekel v ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

sveca Ekipa24.si

Groza! Tragična nesreča mladega Slovenca! Komaj ...

nu
nu
0 16.11.2021 08:52:34

PREKINIL JE MOLK! Aljoša Matko z GANLJIVO IZPOVEDJO o hudi prometni nesreči: Lahko smo srečni ...

Domen Jančič
Dolgo je molčal, ni se želel preveč izpostavljati. Pri Mariboru so ga zaščitili, če temu lahko tako rečemo, in ga povsem umaknili iz medijskega nastopanja, podobno so, seveda v manjši meri, storili tudi v slovenski reprezentanci.

Po tisti zelo odmevni prometni nesreči, v katero je bil udeležen zaradi divjanja, se je umaknil. Kljub povsem razbitemu avtomobilu se je izvlekel praktično brez praske, toda eden od njegovih prijateljev, ki je sedel ob njem, jo je odnesel precej slabše. Aljoša Matko se po hudi nesreči, ki je zaznamovala njegovo življenje, ni oglašal. Vse do zdaj. Po tekmi mlade reprezentance z Albanijo, kjer se je izkazal z golom in podajo, je stopil pred naš diktafon in prvič ekskluzivno govoril tudi o zanj zagotovo najbolj neprijetni temi – hudi prometni nesreči.

"Zgodilo se je, kar se je. Na žalost meni in mojim prijateljem. Želel sem se čim prej vrniti na igrišče, da vsaj malce odmislim to prometno nesrečo in predvsem na težje poškodovanega prijatelja. Z njim in njegovo družino sem ves čas v stiku. Zavedam se, da me bodo vse življenje povezovali s tem dogodkom," je začel mladi slovenski reprezentant Aljoša Matko. 

NJEGOVO GANLJIVO IZPOVED SI LAHKO PREBERETE SAMO V DANAŠNJI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JO NAJDETE TUDI NA TRAFIKA24.SI. 

Članki iz rubrike