princ filip, princ harry Svet24.si

Se je princ Harry spravil na pokojnega Filipa?

darja Svet24.si

Darja Gajšek ima ob rojstnem dnevu le eno željo

UV-jelincic family M24 Reporter.si

Jelinčiču se mudi še pred poletjem končati ...

Anthony Fauci Svet24.si

Cepiva so »verjetno učinkovita« tudi proti ...

20210301-01049413 Necenzurirano

Parlamenta ni sesula opozicija, ampak vlada ...

ana-soklič Odkrito.si

Evrovizija: Ana Soklič je svoj nastop opravila ...

Domen Kumer Njena.si

Kam je pobegnil Domen Kumer?

nu
nu
1 27.04.2021 11:11:22

DRAMA v Milaničevem klubu! IZGINIL JE! Bivši trener Maribora JAVNO PRIZNAL, da ...

alesfevzer.com
Darko Milanič ostal brez zvezdnika.

Slovan iz Bratislave je v zadnjem krogu državnega prvenstva Slovaške v gosteh s 3:2 premagal Žilino, v oči pa je še kako bodlo dejstvo, da v kadru slovenskega trenerja Darka Milaniča ni bilo zvezdnika Mohe. Nogometaš s polnim imenom Mohammed Rharsalla Khadfi je bil v preteklosti ključni mož Slovana, odlično se je ujel predvsem z Andražem Šporarjem. Toda v tej sezoni ni igral toliko, kot je bilo pričakovati. Tudi zaradi spora z upravo kluba, ki se je vmes že zdel pozabljen. Moha je namreč v marcu in aprilu na petih tekmah zabil pet golov in ujel prav staro dobro formo, zdaj pa … Zdaj pa je izginil neznano kam.

Milanič je po tekmi v Žilini priznal, da dejansko sploh ne ve, kjer je 27-letnik iz Maroka. "Če sem povsem iskren, ga zadnje tri dni sploh nisem videl," je s svojimi besedami Slovenec presenetil številke. Moha je medtem na družbenih omrežjih že razkril, da se je vrnil v Španijo, katere državljan je. Tam je bil tudi v času tekme med Žilino in Slovanom. Slovaški mediji se ob tem sprašujejo, kaj se je zgodilo, da je Moha zapustil Bratislavo. Dobro obveščeni viri pravijo, da se je nogometaš spet sporekel z vodilnimi možmi Slovana, ki zdaj menda ne bodo poznali milosti pri kaznovanju odličnega, a hkrati tudi problematičnega nogometaša.

Moha je sicer za zdaj za Slovan odigral 108 tekem, zabil 36 golov in prispeval 34 podaj. Pogodbo ima podpisano še za eno leto.

moha slovan
Reuters

Članki iz rubrike