Amanda Abbington, Martin Freeman Svet24.si

Zvezdnica z možem otrokoma zadala nepopravljivo ...

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za četrtek, 15. aprila

marjan dolinsek vlada Reporter.si

Je ministrica Kustečeva opravilno nesposobna? ...

terasa Svet24.si

Štirje za eno mizo, med njimi bo moral biti meter...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Objavljamo dokument o razdelitvi BiH, ki ga išče...

dobrodošli-v-schitt\'s-creek Njena.si

Zvezdnica izgubila bogastvo, sedaj živijo v ...

Tina Gorenjak Njena.si

Najini mostovi: Igralka po snemanju v solzah

nu
nu
1 05.04.2021 08:54:59

Slovenska HOBOTNICA! Ni Oblak, a je naš in PENALE BRANI KOT NOR! V tej sezoni ŽE ...

Grega Wernig
Adnan Golubović je v tej sezoni v zelo dobri formi.

Ni v reprezentanci, bržčas ga tudi na radarju Matjaža Keka ni, toda … Toda Slovenci imamo vratarja, ki v tej sezoni brani zelo dobro. Celo odlično. Blesti pa predvsem pri enajstmetrovkah, pri strelih z bele točke je res razred zase. V tej sezoni je, verjeli ali ne, obranil že – štiri! Da, nismo se zmotili. Adnan Golubović je v prvenstvu Bosne in Hercegovine že štirikrat zaustavil enajstmetrovko, nazadnje pred dnevi, ko se je njegova Sloboda iz Tuzle pomerila z velikanom Željezničarjem in ga premagala z 1:0. Torej tudi po Golubovićevi zaslugi, ki je ohranil mrežo nedotaknjeno. Enajstmetrovko je sicer obranil Samirju Bekriću, ki je nato prišel do odbite žoge, a je bil Golubović vnovič spretnejši.

Golubović je, kot zanimivost, v tej sezoni ustavil tudi strel z bele točke, ki ga je izvedel Goran Brkić, nekdanji član Olimpije. Prav pri zmajih se je v mlajših letih kalil Golubović. V svoji karieri je bil tudi član Interblocka, Triglava in Domžal.

Petindvajsetletnik iz Ljubljane je v tej sezoni za Slobodo odigral 22 tekem, prejel 32 golov in sedemkrat ohranil mrežo nedotaknjeno. Njegove dobre igre niso ostale neopažene in okrog njega se že smukajo številni drugi klubi. Tem je toliko bolj zanimiv, ker mu poleti poteče pogodba.

Članki iz rubrike