Bankomat Svet24.si

Ste ostali brez gotovine, vaša bančna kartica pa...

delavci Svet24.si

Slovenci delamo za manj, kot je evropsko ...

1712649659-0122maribor4-3-1712649604353 Necenzurirano

Ovadena županja, ki je po ovinkih prišla do ...

grims cerkev-kriz mora bit-facebook Reporter.si

Kako Cerkev omogoča predvolilno kampanjo Branka ...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

la-parolaccia Odkrito.si

V tej restavraciji natakarji žalijo goste!!!

luka doncic Ekipa24.si

Uau! Luka razkril, koliko avtomobilov ima trenutno...

nu
nu
0 23.02.2021 07:38:28

Agent Josipa ILIČIĆA z zanimivim razkritjem: Povem vam, kaj si JOJO misli pred tekmo z REALOM!

Profimedia
Josipa Iličića z Atalanto v sredo v ligi prvakov čaka obračun z Realom.

Za slovenske ljubitelje nogometa bo ta teden v ligi prvakov izjemno zanimiv. V torek se bo Atletico Jana Oblaka v Bukarešti pomeril s Chelseajem, torej s klubom, kamor angleški mediji Oblaka 'selijo' že dve leti. V sredo pa nas čaka zelo zanimiv obračun madridskega Reala in Atalante Josipa Iličića. 

Ekipa iz Bergama je na derbiju z Napolijem slavila s 4:2 in ima lepo popotnico pred osmino finala lige prvakov, Iličić pa je zadnjo tekmo izpustil. Tudi zato, da bi bil spočit pred obračunom s kraljevim klubom. V spletni oddaji Fuzbal! je o izkušenem slovenskem nogometašu spregovoril tudi njegov agent Amir Ružnić, ki je bil med tistimi ljudmi, ki so mu pomagali v najbolj črnem obdobju svoje kariere. Ko se je boril z depresijo. "Imava takšen odnos, da se ne rabiva veliko pogovarjati. Ne želim iti v podrobnosti o tem, kaj je bilo. Zdi pa se mi pomembno, da ima človek, ko se mu nekaj zgodi, ob sebi nekaj ljudi, ki mu stojijo ob strani. In on to ve," je povedal Ružnić. 

Z Iličićem sta se pogovarjala tudi o prihajajoči tekmi z Realom. "Pred tekmo sem se pošalil z njim. Rekel sem mu: 'Naj dajo žogo tebi, pa boš ti vse rešil.' On pa mi je odgovoril: 'Kljub vsemu govorimo o Realu.' (smeh) Vidi se mu, da je osredotočen, dobil sem občutek, da so pri Atalanti prepričani o svojih zmogljivostih." 

Članki iz rubrike