stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Dejan Mitrović
Dejan Mitrović
8 12.02.2021 08:59:58

Zakaj Rene KRHIN ni izbral MARIBORA? Slovenski reprezentant je POVEDAL VSE!

Grega Wernig
Rene Krhin v ekskluzivnem intervjuju za Ekipo SN.

Rene Krhin se je v zadnjih tednih in dneh spet znašel v središču pozornosti. Tudi zaradi tega, ker je imel na mizi ponudbo Maribora, navijači pa so čakali, kako se bo odločil. Na koncu je izbral tujino, natančneje špansko drugo ligo, kjer bo v nadaljevanju sezone zaigral za Castellon. 

Rene Krhin je o vsem spregovoril v velikem intervjuju za Ekipo SN, kjer je med drugim razkril, zakaj ga v nadaljevanju sezone ne bomo videli v vijoličastem dresu. "Ne bi rad, da se širijo neresnice, češ da sem zavrnil Maribor, kajti to ne drži. Septembra me je gospod Bogatinov poklical na sestanek, pogovarjala sva se dobro uro. Povedal sem mu svoje mnenje, da če bi igral v Sloveniji, bi igral samo za Maribor, ampak da bi rad pred vrnitvijo doživel še nekaj novega. On me je povsem razumel, takrat sem imel odprtih nekaj resnih možnosti – Avstralijo, Japonsko, Kitajsko, tako da potem z gospodom Bogatinovom nisva šla v podrobnosti. On mi je dejal, da si me želi, jaz sem povedal, da bi z veseljem igral za Maribor, vendar v nekih drugih okoliščinah. Ne bi rad prišel v Ljudski vrt nepripravljen. Rad bi prišel, ko bi bil v polni formi. Igrati za Maribor ni lahko, na vsaki tekmi je treba zmagati in zagotovo bi vsi veliko pričakovali od mene. Če bi prišel v Maribor, bi to storil takrat, ko bi bil v polnem ritmu, nikdar ne bi prišel v vlogi turista. Iz spoštovanja do kluba, do navijačev, do mesta, do vseh. Nikdar se ne bi prišel v Maribor samo upokojit, z razmišljanjem, da sem se vrnil domov in bom zdaj še malce igral za dušo. Nikakor ne. Maribor bi bil velik izziv, in kot pravim: če bom kdaj prestopil v Maribor, želim to storiti tako, kot je treba," je razkril Krhin. 

CELOTEN INTERVJU O PONUDBI MARIBORA, O NOVEM KLUBU, O NEIGRANJU, O SLOVENSKI REPREZENTANCI IN ŠE MARSIČEM ZANIMIVEM SI LAHKO PREBERETE V ČETRTKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JO DOBITE TUDI NA TRAFIKA24.SI.

Značke: rene-krhin, maribor

Članki iz rubrike