Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

plimovanje, piran, obala, morje, poplava-2023 Svet24.si

V Sloveniji je povprečen občan zadolžen za 629 ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

lara, topki, skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Skrivnost Larinih pletenih topkov

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
19 13.01.2021 09:11:53

Čeferin: Jaz V POLITIKI? Rad bi jih ŠE MALO PRESTRAŠIL! Zanimivo, kako JIH JE STRAH! Zato mi je ...

Aleksander Čeferin v svojem slogu v intervjuju za Nedeljski Dnevnik.

Ob številnih pikrih opazkah na račun slovenske politike, predvsem oblasti, je predsednik Uefe še enkrat odgovarjal na vprašanje, ali se vidi v slovenski politiki. In odgovoril, da za to absolutno ni nobenih možnosti. Iz več razlogov. Je pa dejal, da si želi, da bi lahko odgovoril drugače. "Do neke mere me zabava, na drugi strani pa mi je žal, da vam ne morem odgovoriti, da me politika zanima, ker bi s tem zavajal vse pozitivno misleče ljudi v Sloveniji," je dejal. 

Žal pa mu je iz točno določenega razloga: "Hkrati pa bi rad one druge še malo prestrašil. S tem, ko me na vsak način poskušajo diskreditirati, dokazujejo, da jih je strah," poudaril in se k temu strahu vrnil še malce pozneje v sijajnem intervjuju za Nedeljski Dnevnik. "Govorice mi pripisujejo, da sem se menda pogovarjal s poslanci stranke SMC, pri čemer nikogar od njih še nisem videl in ne poznam. Menda se pogovarjam tudi s Šarčevim svetovalcem za varnost Damirjem Črnčecem, ki sem ga v življenju enkrat videl pred desetimi leti na nekem predavanju …" je razlagal.

In nadaljeval: "Tako da se očitno vključujem na neki nadnaravni ravni. Je pa zanimivo videti, kako strah jih je. Pri teh ljudeh sem vseeno pričakoval malo več trdnosti, mislil sem, da so bolj pogumni. Pa niso. Predvsem so nebogljeni in so se v izrednih razmerah, v katerih naj bi po prepričanju nekaterih funkcionirali dobro, popolnoma zgubili," je zaključil to temo. 

Članki iz rubrike