Dario Varga – Srečko Debevec Dobra karma

Znanega igralca je pacient Debevc zaznamoval za ...

grški-premier-kiriakos-micotakis Svet24.si

FOTO in VIDEO: Grški premier se je razgalil za ...

janez jansa pl6 Reporter.si

Ministrstvo za zdravje nima podatka, katere ...

testiranje, gospodarsko razstavišče, hitri test Svet24.si

Na hitro testiranje prihajajo tudi okuženi, ki bi...

janez-cigler-kralj Necenzurirano

Izbiro Zavoda Iskreni je potrdil Cigler Kralj ...

Luca Argentero Odkrito.si

Serija Doc: Opa, doktor si to ti?

ugodno-oddam-sina Njena.si

Ugodno oddam sina: Nikolina presenetila s ...

nu
nu
19 13.01.2021 09:11:53

Čeferin: Jaz V POLITIKI? Rad bi jih ŠE MALO PRESTRAŠIL! Zanimivo, kako JIH JE STRAH! Zato mi je ...

Aleksander Čeferin v svojem slogu v intervjuju za Nedeljski Dnevnik.

Ob številnih pikrih opazkah na račun slovenske politike, predvsem oblasti, je predsednik Uefe še enkrat odgovarjal na vprašanje, ali se vidi v slovenski politiki. In odgovoril, da za to absolutno ni nobenih možnosti. Iz več razlogov. Je pa dejal, da si želi, da bi lahko odgovoril drugače. "Do neke mere me zabava, na drugi strani pa mi je žal, da vam ne morem odgovoriti, da me politika zanima, ker bi s tem zavajal vse pozitivno misleče ljudi v Sloveniji," je dejal. 

Žal pa mu je iz točno določenega razloga: "Hkrati pa bi rad one druge še malo prestrašil. S tem, ko me na vsak način poskušajo diskreditirati, dokazujejo, da jih je strah," poudaril in se k temu strahu vrnil še malce pozneje v sijajnem intervjuju za Nedeljski Dnevnik. "Govorice mi pripisujejo, da sem se menda pogovarjal s poslanci stranke SMC, pri čemer nikogar od njih še nisem videl in ne poznam. Menda se pogovarjam tudi s Šarčevim svetovalcem za varnost Damirjem Črnčecem, ki sem ga v življenju enkrat videl pred desetimi leti na nekem predavanju …" je razlagal.

In nadaljeval: "Tako da se očitno vključujem na neki nadnaravni ravni. Je pa zanimivo videti, kako strah jih je. Pri teh ljudeh sem vseeno pričakoval malo več trdnosti, mislil sem, da so bolj pogumni. Pa niso. Predvsem so nebogljeni in so se v izrednih razmerah, v katerih naj bi po prepričanju nekaterih funkcionirali dobro, popolnoma zgubili," je zaključil to temo. 

Članki iz rubrike