mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

marjetka-voglar-in-rudi-mlakar, poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Rudi premagal vse ovire in zanetil ljubezen

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
9 31.08.2020 00:33:44

ŠKANDALOZEN NAPAD na Simona Rožmana! Oče njegovega varovanca se je spustil na sramotno nizko raven

sn
Rijeka je v tretjem krogu hrvaškega prvenstva z obilo težavami na domači Rujevici z 2:1 premagala zadnjeuvrščeno Istro 1961.

Trener Simon Rožman je po tekmi hrvaškim novinarjem pojasnjeval, zakaj so njegovi varovanci niso uspeli razviti igre, a da so vendarle najpomembnejše tri točke. Eden tistih, ki so kljub zmagi z vsemi topovi udarili po slovenskem strategu, je oče njegova varovanca Roberta Murića. Ta ni začel tekme, ampak je v igro vstopil s klopi. To dejstvo je njegovega očeta Branka tako razjezilo, da se je podpisal pod dva žaljiva komentarja: "Žal mi je, da moj sin igra v klubu, v katerem trener nima pojma. Ne more trenirati niti Leskovca." In potem še: "Tistega Černog je treba poslati na posojo v Podlehnik, pa še tam mora biti na klopi." Jasno, oče Murića je mislil na slovenskega nogometaša Adama Gnezdo Čerina, od nedavnega novinca v vrstah Rijeke, ki ga je Rožman uvrstil v začetno postavo. Po prepričanju gospoda Murića ravno namesto njegovega sina ...

muric

muric 1


Sicer pa, roko na srce, predstava Rijeke ni zadovoljila navijačev, ki so bili v komentarjih po tekmi polni kritik. A nihče ni bil tako nesramen in žaljiv kot oče Roberta Murića, ki se v nekaj letih v tujini (pri Ajaxu, Pescari in Bragi) ni uspel dokazati, tako da se je vrnil v domovino.

Članki iz rubrike