Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ro
ro
1 23.08.2020 08:54:07

MARIBOR, OLIMPIJA in KOPER? Povem vam, zakaj NISEM SPREJEL teh ponudb

Štiriindvajsetletni primorski vezist bo o vrnitvi domov razmišljal kdaj drugič.

Oliver Bogatinov po koncu prejšnje sezone ni skrival, da ga želi privabiti v Maribor, na mizi je imel konkretno ponudbo Olimpije, Koper ga je vabil domov, toda ko se je razšel z Luganom, Domen Črnigoj vrnitvi na sončno stran Alp ni bil naklonjen.

Govorilo se je, da bi utegnil kariero nadaljevati na Nizozemskem, omenjeni sta bili tudi Rusija in Turčija, toda od petkovega dopoldneva ni več nikakršnega dvoma, da bo 'služboval' v bližini doma. In sicer v Benetkah oziroma v dresu italijanskega drugoligaša Venezie. Potem ko je v čudovitem mestu kanalov in mostov opravil zdravniške preglede, je podpisal triletno pogodbo, danes je z novimi soigralci odpotoval na priprave.


Trajalo je kar nekaj časa, da je rešil svoj nadaljnji status; negotovost bržčas ni bila prijetna. "Bil sem popolnoma miren. Vedel sem, da se bo prej ali slej pojavila prava možnost, in čakanje mi ni predstavljalo problema. Imel sem prijeten podaljšan dopust, nisem si delal skrbi. Res sem bil prepričan, da bo prišla ponudba, ki me bo zadovoljila. In res je prišla, zaradi česar sem kajpada zadovoljen. Obstajalo je še nekaj različic, ampak odgovorni pri Venezii so mi dali vedeti, da bi me zelo radi videli v svoji ekipi. Veselim se izziva. Prvi cilj je, da spet pridem nazaj, da se vrnem v tekmovalni ritem in prispevam čim večji delež k želenim dosežkom," je po sklenitvi dogovora z Benečani povedal 24-letni vezist in nato spregovoril tudi o slovenskih snubcih. Zakaj jih je zavračal? "Bil sem odločen, da ostanem v tujini, kjer je kakovost nogometa vendarle na višji ravni, miselnost je drugačna. Menim, da je serie B nadvse zahtevna in pravšnja, da pokažem svoje sposobnosti, seveda obstaja tudi razlika po finančni plati. O Sloveniji bom razmišljal kdaj drugič," je odvrnil Domen Črnigoj.

Članki iz rubrike